Logo Realitatea.md

„Poliția în stradă” pe teritoriul sectorului Centru - procese verbale pentru prostituate și amenzi pentru agenți economici (VIDEO)

08 Septembrie 2017, 22:05 // Societate

Direcția de Poliţie a municipiului Chişinău continuă operațiunea „Poliţia în stradă”, iar de data aceasta a venit rândul sectorului Centru. În mod tradițional, scopul poliţiştilor a fost de a vizita la domicilii persoanele cu statut de victimă în cadrul cauzelor penale pentru informarea despre desfăşurarea acţiunilor de urmărire penală. Totodată, au fost vizitate persoanele ce prezintă interes special, fiind reţinuţi și doi indivizi ce se aflau în urmărire penală.

Embed:

Ofițerii de sector au verificat persoanele aflate la evidenţă privind respectarea ordonanțelor de protecție, precum și au desfășurat lucrul individual de prevenție cu agresorii familiari.

În cadrul operațiunii s-au desfășurat activități de prevenire a cazurilor de victimizare a cetățenilor, oferindu-le pliante informative cu recomandări în acest sens.

Pe lângă cele menționate, polițiștii au petrecut întruniri cu locuitorii din or. Codru și studenții unei instituţii de învăţământ din cartierul Telecentru. La fel, au fost desfăşurate activităţi educativ-informative în cadrul altor instituţii de învăţământ unde elevii au fost informaţi referitor la regulile de siguranţă personală, siguranţa în traficul rutier și cum să evite situaţiile de risc.

Totodată, pe Calea Basarabiei au fost observate şi documentate două persoane implicate în prestarea serviciilor sexuale, fiindu-le întocmite procese verbale conform legii. Totodată au fost vizitaţi doi agenţii economici pentru comercializare ilicită a materialelor de construcţii.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.7184 0.2366%
USD USD 16.9234 -0.0413%
RUB RUB 0.2988 -0.0335%
RON RON 4.4553 0.3762%
UAH UAH 0.5879 -0.5245%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile