Logo Realitatea.md

(FOTO, VIDEO) O singură zi - trei accidente, toate cu implicarea microbuzelor! Unul la Troița, al doilea în Capitală și al treilea pe șoseaua Chișinău-Leușeni

17 Iunie 2017, 23:52 // Societate

Zi cu ghinion pentru mai mulți șoferi din țară. Rețele de socializare au fost luate cu asalt astăzi de fotografii cu microbuze implicate în accidente grave. Primul a avut loc în Capitală, unde un microbuz s-a răsturnat în urma impactului. Cel de al doilea accident a avut loc pe șoseaua Chișinău-Leușeni, o familie întreagă a ajuns la spital. Cel de al treilea accident a avut loc în satul Troița Nouă din raionul Anenii Noi.

Doi șoferi din capitală au dat bună dimineața cu ghinionul. Un taxi s-a pupat cu un microbuz de cursă ocazională. În urma impactului microbuzul s-a răsturant. Realitatea.md a contactat forțele de ordine pentru a ne oferi mai multe detalii, însă nimeni nu a fost de găsit.

Sursă foto: Город без маршруток! Водители помогают пешеходам

Un alt accident, la fel cu implicarea unui microbuz a avut loc pe şoseaua Chisinau-Leuseni. O familie întreagă, părinţii şi doi copii minori au ajuns la spital după un grav accident. Maşina în care se aflau a fost lovită frontal de un microbuz, intrat pe contrasens, scrie ProTV.

Cel de al treilea accident a avut loc în această seară lângă satul Troița Nouă din raionul Anenii Noi. Ca și în celelalte două cazuri, a fost implicat un microbuz care s-a tamponat cu o altă mașină din trafic. Potrivit martorilor oculari, accidentul a ar fi avut loc din cauza ploii și a vitezei excesive, automobilele derapând de pe carosabil.

Foto: jurnal.md

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5436 -0.5364%
USD USD 17.2410 0.1301%
RUB RUB 0.2597 0.1929%
RON RON 4.1946 -0.7219%
UAH UAH 0.6187 -0.3062%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile