Logo Realitatea.md

(VIDEO +18) Un angajat al „Belaz” i-a arătat penisul propagandistului rus Vladimir Soloviev în emisie directă. „La Belaz e mai mare”

18 August 2020, 09:46 // În lume

Un angajat al uzinei „Belaz” din Belarus i-a arătat penisul jurnalistului rus de propagandă Vladimir Soloviev. Muncitorul belarus Anatolii a recurs la acest gest după ce Soloviev l-a întrebat ce se întâmplă acum în țara sa. Totul s-a întâmplat în emisie directă, astfel că scena nu a putut fi evitată.

„Acuș vă zic”, a răspuns Anatolii, după care a coborât camera spre organul genital.

„Am înțeles. Bravo! Vedeți cum! Bravo. Frumos a arătat”, a spus fără a-și arăta surprinderea Vladimir Soloviev.

„Unicul lucru care pot să-l mai spun este că la „Belaz” e mai mare”, a mai adăugat jurnalistul Kremlinului, în condițiile în care „Belaz” produce unele din cele mai mari unități de autospeciale, folosite în mod special în minele de extragere a cărbunelui și alte minerale.

„Anatolii, mai puteți arăta ceva? Amuzant”, a continuat Soloviev. „Și apropo, observați că el nici măcar nu s-a vopsit în culorile roșu-alb (n.r. culorile care corespund drapelului Belarusului). Dar acum vedem exact ce-a dat peste „Belaz”, iar cândva putea lucra”, a încheiat acesta subiectul.

După incident, imaginile s-au viralizat rapid.

Amintim că, pe fundalul nerecunoașterii rezultatelor alegerilor prezidențiale din 9 august, dar și solicitării organizării unui nou scrutin, în Belarus este anunțată grevă generală, iar angajații unora dintre cele mai mari uzine din țară, dar și a câtorva posturi oficiale de televiziune au refuzat să mai iasă la muncă „până la căderea regimului”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9400 -1.0726%
USD USD 17.0377 -0.0575%
RUB RUB 0.2144 -3.9427%
RON RON 4.0899 -1.0715%
UAH UAH 0.5990 -0.5149%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile