Logo Realitatea.md

(VIDEO) Veste bună pentru pasionații de lectură: A fost lansat un nou eBook-reader!

12 Octombrie 2017, 22:20 // Tech

Amazon a lansat o nouă versiune de Kindle. Este vorba despre e-reader numit Oazis, care este mai comod și rezistent la apă! Pasionații de lectură în format digital au îmbrățișat de-a lungul anilor dispozitivele Kindle ca fiind cele mai bune din piață.

Astfel, în conformitate cu cerințele publicului, cei de la Amazon au lansat iterații noi ale gadgeturilor la fiecare câțiva ani. A fost însă nevoie de un deceniu de actualizări pentru ca americanii să vină la înaintare cu o versiune rezistentă la apă.

Potrivit playtech.ro, Kindle Oasis poate sta fără probleme la o adâncime de doi metri, timp de 60 de minute. Jucăria are un design destul de simplist, dar pare totuși să includă un panou semnificativ mai bun decât iterațiile anterioare ale produsului. Gadgetul are o diagonală de 7 inci, cu un inci mai mult decât modelul de top lansat în urmă cu aproximativ un an. Amatorii de carcase metalice vor aprecia includerea unui spate de aluminiu în Kindle Oasis pentru o experiență premium. 

Ca un minus față de vechea generație a produsului, la Kindle Oasis nu poți atașa o baterie magnetică suplimentară, ci trebuie să te bazezi pe bateria integrată. Ca referințe de design, are o margine un pic mai lată a ecranului pentru a facilita utilizarea cu o singură mână, la fel ca o o revistă. Rezoluția panoului de tip eInk este de 300ppi. Prin intermediul câtorva LED-uri suplimentare, imaginea afișată ar trebui să nu sufere de deformări luminoase. Senzori de lumină ambientală vor ajusta în timp real cantitatea de lumină împinsă prin panou când te plimbi dintr-o cameră în alta.

Noul Kinde Oasis va fi livrat către utilizatorii de servicii Amazon începând cu finele acestei luni. Prețul de start pentru el este de 249 de dolari pentru varianta cu 8GB de spațiu de stocare. Cărțile pot fi fi descărcate atât prin Wi-Fi, cât și prin 4G LTE.

Citeste tot despre: amazon, Kindle Oasis, primul ebook reader
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5090 -1.0861%
USD USD 16.6523 -0.2271%
RUB RUB 0.2940 -0.6085%
RON RON 4.4000 -1.0991%
UAH UAH 0.6168 -0.1619%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)