Logo Realitatea.md

A rupt tăcerea! O jucătoare de top anunță că este lesbiană: ”Suntem fericite și ne vom muta împreună” (FOTO)

08 Martie 2018, 15:42 // SPORT

Alison Van Uytvanck a surprins lumea tenisului cu ultima declarație făcută. Belgianca, numărul 50 mondial, a admis într-un interviu acordat recent că este lesbiană, dar și că vrea să se mute împreună cu actuala ei iubită. Jucătoarea de tenis are și un mesaj clar de transmis întregii lumi.

Foto: Tennisplaza

Alison Van Uytvanck a dezvăluit că este într-o relație amoroasă cu Greet Minnen, o altă jucătoare de tenis, în vârstă de 20 de ani. 

”În curând ne vom muta împreună. Ne simțim foarte fericite împreună și asta este ceea ce vrem să arătăm lumii. Nimeni nu trebuie să se justifice în fața lumii de ce este lesbiană sau homosexual, nu este ca și cum ar fi o boală. Avem o relație foarte deschisă, iar părinții mei sunt mândri de acest lucru. Acest lucru a fost foarte important pentru noi pentru că sprijinul ne-a făcut să ne simțim mai bine. Nu găsesc că este un tabu, actuala mea relație mă face fericită”,a spus Alison Van Uytvanck despre relația ei cu jucătoarea belgiancă de pe locul 1090 WTA.

Belgianca, numărul 50 mondial, a spus că va avea mai multă încredere în ea, acum că a decis să spună adevărul. Alison Van Uytvanck are și un mesaj pe care vrea să-l împărtășească lumii întregi.

 ”Acum o să mă adresez copiilor și o să transmit un mesaj clar lumii: "fără agresiune"! Lumea trebuie să afle cu ce m-am confruntat în viață și ce dificultăți am întâpinat până să ajung să am noroc. Lumea trebuie să afle și să înțeleagă durerea pe care a trebuit să o suport”, a mai spus Alison Van Uytvanck.

Locul 41 a fost cea mai bună poziție ocupată de Alison Van Uytvanck în cariera ei.

Van Uytvanck a ajuns până acum în sferturile de finală de la Roland Garros în urmă cu doi ani. În 2017 a câștigat turneul de la Quebec.

În acest an a câștigat deja turneul de la Budapesta.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6453 0.0000%
USD USD 17.2668 0.0000%
RUB RUB 0.2598 0.0000%
RON RON 4.2218 0.0000%
UAH UAH 0.6211 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile