Logo Realitatea.md

A trecut testul la poligraf! Cine ar putea fi noul șef al Autorității Naționale de Integritate (VIDEO)

22 Decembrie 2017, 16:45 // Actualitate

Rodica Antoci ar putea deveni noul președinte al Autorității Naționale de Integritate (ANI). Asta după ce membrii Consiliului de Integritate au anunțat că aceasta a obţinut cel mai mare punctaj la concurs şi a trecut testul la poligraf. 

Foto: ANI

În cadrul ședinței de astăzi, membrii Consiliului de Integritate au validat rezultatele concursului, inclusiv ale probelor anterioare, testul scris și interviul.

Amintim că la concurs au mai participat Francisco Talmaci, șef Direcție, Inspecția Financiară, Ministerul Finanțelor, și Lidia Chireoglo, ofiţer superior de urmărire penală la Centrul Naţional Anticorupţie.

Rodica Antoci exercită în prezent funcția de şef al Laboratorului de expertize judiciare criminale din cadrul Centrului Național de Expertize Judiciare al Ministerului Justiției. Are gradul expert judiciar de categoria unu în expertiză grafoscopică, expertiză de portret și expertiză tehnică a documentelor. A finisat Universitatea din Oradea (România), facultatea de Ştiinţe Juridice, este magistru în drept și doctorandă a Academiei MAI "Ştefan cel Mare".

Amintim că președintele Republicii Moldova a semnat Decretul privind numirea domnului Lilian Chișca în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Integritate. 

VEZI ȘI:

Candidații la funcția de președinte al ANI au susținut proba interviului. Cine sunt aceștia (VIDEO)

Citeste tot despre: ANI, Rodica Antoci, șeful ANI
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 0.0000%
USD USD 16.9702 0.0000%
RUB RUB 0.2588 0.0000%
RON RON 4.1895 0.0000%
UAH UAH 0.6052 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile