Logo Realitatea.md

Accident rutier în Capitală cu implicarea unui motociclist. Un echipaj al poliției și ambulanța se află la fața locului (VIDEO)

12 Aprilie 2018, 22:09 // Societate

Un accident rutier cu implicarea unui motociclist a avut loc în această seară pe strada Calea Ieșilor din Capitală. Poliția și ambulanța au fost solicitate la locul incidentului.

Embed:

Din imaginile video, accidentul nu pare a fi grav, însă la fața locului a fost solicitat și un echipaj de medici.

Deocamdată nu se cunoaște cine se face vinovat de producerea accidentului și dacă s-au înregistrat victime.

De menționat că, recent, Inspectoratul Național de Patrulare (INP) a venit cu un set de recomandări pentru motocicliști, ținând cont de faptul că afară s-a încălzi, iar aceștia au început să circule pe trasee. Astfel, INP recomandă:

- să utilizați casca de protecție și îmbrăcăminte de protecție pentru motocicliști;

- să păstrați întotdeauna farul aprins și rulați în poziția de unde șoferii vă pot observa cu ușurință în oglinda retrovizoare;

- să fiți pregătiți pentru condiții nefavorabile la drum – carosabil umed, nisip, pietriș, gropi și alte pericole rutiere de suprafață care va pot afecta grav aderența generând accidente;

- să abordați curbele cu viteză moderată, fără a le „tăia”.

INP reiterează tuturor participanților la trafic, că pentru o călătorie în siguranță este necesară respectarea cu strictețe a prevederilor legale, a condițiilor de drum, adaptarea tehnică corespunzătoare a motocicletelor și îndrumările agenților de circulație pentru a ajunge în deplină siguranță la destinație.

CITEȘTE ȘI:

(UPDATE) Accident fatal: Un motociclist s-a izbit puternic într-o stație de autobuz. Martorii spun că numărul morților a ajuns la 4 persoane (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7540 0.9552%
USD USD 17.7948 1.0144%
RUB RUB 0.2699 2.5066%
RON RON 4.1785 1.0105%
UAH UAH 0.7084 1.1422%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile