Logo Realitatea.md

Accidente rutiere, soldate cu tragedii, în weekend: O persoană a decedat pe traseul Chișinău-Bălți, alte două - la Fălești și Orhei

23 Iulie 2018, 11:10 // Societate

Weekendul trecut, în special ziua de duminică, a fost marcat de mai multe tragedii. Un bărbat de 36 de ani a murit, după ce scuterul pe care-l conducea a fost tamponat de o mașină de marcă Toyota în după-amiaza de 22 iulie, în jurul orei 16:40, pe traseul Chișinău-Bălți.

Preliminar, s-a stabilit că victima nu s-ar fi asigurat în momentul în care a decis să efectueze o manevră de pe carosabil pe un drum secundar. Celălalt șofer implicat a trecut alcooltestul, care a indicat 0 grade în aerul expirat.

Foto: Adrian Deveatilov/ Facebook

Tot în după-amiaza de ieri, o tânără de 27 de ani a rămas blocată între fiarele unei mașini de marcă Mazda în care era pasageră, în urma unui accident produs în satul Dobrogea Nouă din raionul Sîngerei.

La volan, se afla un șofer de 29 de ani, care a intrat într-un copac de pe marginea carosabilului, după ce ar fi pierdut controlul volanului. Acesta a scăpat fără traumatisme grave.

Un accident grav a avut loc și în raionul Orhei, unde un biciclist a fost lovit mortal de un automobil în jurul orei 22:00. O oră mai târziu, un motociclist a decedat în raionul Fălești, după ce a intrat cu vehiculul într-un gard.

Actualmente, oamenii legii cercetează cazurile întru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-au produs accidentele rutiere. Realitatea.md amintește recomandările Inspectoratului Național de Patrulare pentru o deplasare sigură pe drumurile naționale: să se conformeze necondiţionat semnelor/indicaţiilor agenţilor de patrulare; să păstreze distanța de deplasare între autovehicule; să nu staționaeze vehiculul în locurile în care creează obstacole în trafic; să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la respectarea Regulamentului circulației rutiere.

Ai o știre care merită să fie văzută de toată lumea? Vrei să ne povestești despre un eveniment sau poate ai văzut ceva neobișnuit? Te invităm să ne trimiți imaginile pe WhatsApp sau Viber, la numărul de telefon +373 67388777, iar noi le vom face publice. Materialele filmate sau fotografiate de tine pot fi trimise pe pagina de Facebook, dar și pe stireata.md@gmail.com

CITEȘTE ȘI:

Cinci pietoni din Chișinău, loviți în timp ce traversau strada neregulamentar, în ultimele șapte zile

Citeste tot despre: accident rutier, INP, soldate cu tragedii
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5269 -0.8762%
USD USD 17.7138 -0.2607%
RUB RUB 0.2759 -0.1809%
RON RON 4.1228 -0.8942%
UAH UAH 0.7143 -0.2374%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile