Logo Realitatea.md

Alegeri locale la Bălți: Consilierul Pavel Verejan este candidatul pentru fotoliul de primar din partea partidului „ȘOR”

17 Aprilie 2018, 16:29 // Actualitate

Pavel Verejan este candidatul înaintat de Partidul Politic „ȘOR" pentru funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unui briefing de presă organizat în orașul Bălți. În prezent, Pavel Verejan este președintele fracțiunii "Pentru Orhei" din consiliului municipal Orhei.  

Foto: partidulsor.md

În cadrul evenimentului de prezentare a candidatului, liderul partidului, Ilan Șor a menționat că Pavel Verejan este persoana potrivită pentru postul de primar al municipiului Bălți, având în vedere caracteristicile sale profesionale și personale.

La rândul său, candidatul din partea Partidului ”ȘOR” și-a prezentat propria viziune asupra măsurilor necesare pentru îmbunătățirea situației din Bălți. ”Noi ținem minte cum era municipiul Bălți pe timpuri, acum 25-30 de ani. Curată, organizată, verde și confortabilă – așa era capitala nordică a țării. Așa ar trebui să devină din nou. Vom aplica experiența noastră din Orhei, practicile care s-au dovedit a fi eficiente la Orhei. Mandatul primarului ales este limitat la 1 an. Prin urmare, promit doar ceea ce voi putea realiza garantat în decurs de un an", a declarat Pavel Verejan.

Acesta a enumerat câteva dintre principalele măsuri pe care intenționează să le întreprindă în oraș, fiind vorba de curățenie și ordine pe străzi și în curți, problema deșeurilor; repararea drumurilor și trotuarelor, iluminatul stradal modern; farmacii și magazinele sociale, reducerea cu 50% a facturilor pentru apă și încălzire pentru pensionari; capital matern și alimentație de calitate la nivel centralizat pentru grădinițe și școli; locuințe sociale pentru angajații de stat și familiile tinere; investiții, disciplină financiară și venituri bugetare suplimentare etc.

Alegerile anticipate ale primarului municipiului Bălți se vor desfășura concomitent cu alegerile din Chișinău și o serie de alte localități din țară, la data de 20 mai a acestui an.

Amintim că Reghina Apostolova a fost înregistrată în calitate de candidat pentru funcția de primar al mun. Chișinău din partea Partidului ”ȘOR” în data de 10 aprilie curent.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5576 0.5083%
USD USD 17.2246 0.1989%
RUB RUB 0.2678 1.7477%
RON RON 4.1103 0.4472%
UAH UAH 0.6337 -0.3773%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile