Logo Realitatea.md

Andrei Donică se laudă cum a pregătit laptele cu care l-a stropit pe Octavian Armașu. ”Orășelul Anti-Genocid” a fost evacuat în această seară (VIDEO)

30 Septembrie 2016, 20:29 // Societate

Activistul Andrei Donică, liderul grupului de inițiativă ”Anti-Genocid”, a postat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook un filmuleț video, în care arată cum a pregătit laptele cu care l-a stropit pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, la intersecția străzii Al. Pușkin cu bulevardul Ștefan cel Mare, în fața Guvernului. 

Foto: captura video

Din imagini se observă cum activistul deschide pachetele cu lapte și îl toarnă în găleata cu care l-a stropit pe ministru. Nu a trecut mult timp, că activistul Andrei Donică a aruncat găleata cu lapte peste ministru Finanțelor, Octavian Armașu.

Incidentul a avut în această după-amiază, lângă Guvern. Poliția capitalei a deschis un dosar penal pentru huliganism. Potrivit legislației în vigoare, activistul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 3 ani.

În urma incidentului, Andrei Donică a fugit de la fața locului, iar poliția se află în căutarea acestuia. Mai mult, oamenii legii au evacuat în această seară rulotele cu denumirea ”Orășelul Anti-Genocid” de lângă Guvern. 

(VIDEO) Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, stropit cu o găleată de lapte chiar lângă Guvern, de către un activist

Poliţia a pornit un dosar penal pe numele activistului Andrei Donică, care l-a stropit cu lapte pe ministrul Finanțelor, Octavian Armașu. Mesajul premierului

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4945 0.8802%
USD USD 17.6942 -0.1862%
RUB RUB 0.2497 0.7667%
RON RON 4.0244 0.8268%
UAH UAH 0.6558 -0.5610%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile