Logo Realitatea.md

UPDATE! Andrian Candu, gata să participe la dezbateri în direct cu Maia Sandu: Sunt deschis să discutăm față-n față!

25 Septembrie 2017, 13:50 // Politica

UPDATE 14.30: Maia Sandu a declarat că acceptă inițiativa de a participa la dezbateri cu Andrian Candu. Astfel, aceasta a subliniat că va fi pregătită să participe miercurea viitoare la dezbateri la „Moldova1”. 

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, s-a declarat pregătit de a participa la o dezbatere cu liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu la postul de televiziune „Moldova1”. Asta după ce, acum câteva zile, Maia Sadu a respins propunerea de a participa în cadrul dezbaterilor televizate cu Andrian Candu și a menționat că este pregătită să se întâlnească cu Vlad Plahotniuc la televiziune. 

„Mulțumesc postului public Moldova 1 pentru invitația de a participa, la sfârșitul acestei săptămâni, la dezbatere cu Maia Sandu. Sunt deschis să discutăm față în față, în direct”, a subliniat Candu într-o postare pe rețele de socializare. 

Realitatea.md amintește că recent, Andrian Candu a declarat că vrea să lanseze o provocare pentru Maia Sandu, care constă în organizarea unor dezbateri politice cu preşedintele PAS, la televiziunea publică. În acest context, Candu s-a adresat către conducerea TRM cu solicitarea că, în cazul în care reuşesc să organizeze o emisiune cu Maia Sandu, să fie invitat şi el. 

„Chiar mi-aş dori să ne confruntăm politic pe subiectele de actualitate. Lansez prin asta o provocare, o ofertă ca să ne vedem la televiziunea publică, pe un teren netru, în dezbateri police pe subiectele de actualitate cu Maia Sandu”, a subliniat Andrian Candu.CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8632 -0.2128%
USD USD 16.7133 -0.3250%
RUB RUB 0.2963 0.4407%
RON RON 4.4757 -0.2252%
UAH UAH 0.6196 -1.0540%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile