Logo Realitatea.md

Antreprenorii de pe ambele maluri ale Nistrului participă la primul Forum al eficienței energetice

16 Iunie 2017, 15:43 // Economie

Antreprenorii de pe ambele maluri ale râului Nistru vor participa la primul Forum al eficienței energetice, organizat la Chișinău sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene în Republica Moldova.

La forum vor fi prezentate afaceri de succes din domeniul eficienței energetice. Discuțiile se vor axa pe oportunitățile existente în Republica Moldova și noile tehnologii utilizate la nivel european. Evenimentul va culmina cu o sesiune B2B, la care antreprenorii de pe ambele maluri ale râului Nistru vor avea posibilitatea să stabilească noi parteneriate, inclusiv cu companii europene. 

Totodată, cei peste 60 oameni de afaceri din țara noastră, care sunt așteptați la eveniment, vor putea să discute cu reprezentanții autorităților din Republica Moldova și ai partenerilor de dezvoltare, inclusiv ai Uniunii Europene, despre dificultățile cu care se confruntă și necesitățile de suport existente.

Forumul Eficienței Energetice se desfășoară în cadrul Săptămânii Europene a Energiei Regenerabile (EUSEW). Evenimentul este organizat de platforma de cooperare trans-riverană Business Bridge, o colaborare între Camera de Comerț și Industrie Moldo-Italiană, Camera de Comerț și Industrie de pe malul stâng al Nistrului și Centrul pentru Dezvoltare Socio-Economică și Susținere a Antreprenoriatului Inovațional.

Platforma de cooperare Business Bridge a fost creată în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD. Programul contribuie la sporirea încrederii între locuitorii ambelor maluri ale râului Nistru prin implicarea reprezentanților autorităților locale, mediului de afaceri și ai societății civile în proiecte comune.

Evenimentul va avea loc pe 22 iunie, începând cu ora 09.45, în sala de conferințe a hotelului Jolly Alon. Intrarea este liberă, în baza înregistrării prealabile la adresa de e-mail: info@ccimd.md

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8632 -0.2128%
USD USD 16.7133 -0.3250%
RUB RUB 0.2963 0.4407%
RON RON 4.4757 -0.2252%
UAH UAH 0.6196 -1.0540%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)

22 ian, 10:23 //

Foto: Facebook Jurnalista rusă, oprită pe Aeroportul din Chișinău, despre situația din R. Moldova: „Țara copiilor părăsiți!” (VIDEO)

29 ian, 09:18 //

Foto: crimemoldova.md O mașină a Primăriei Chișinău, zărită lângă blocul în care locuiește o șefă aflată în concediu de maternitate. Silvia Radu a investigat cazul (VIDEO)