Logo Realitatea.md

Aplicația mobilă care promovează rutele vinicole si destinațiile de turism vinicol din țară: Moldova Wine Route (VIDEO)

28 Noiembrie 2017, 16:41 // Tech

”Moldova Wine Route” este o aplicație mobilă, trilingvă și reprezintă un ghid prin cea mai complexă experiență a Moldovei – vinurile și vinăriile poporului moldovenesc. Fiecare țară produce o impresie deosebită asupra călătoriilor, iar pentru țara noastră aceasta este gustul specific al vinurilor sale extraordinare, care vor rămâne vii pentru totdeauna în memoriile oaspeților țării. Fiind unul dintre cei mai mari producători de vin din lume, Moldova exportă în prezent 46 de milioane de sticle în întreaga lume. Pe lângă o istorie îndelungată și bogată de producere a vinului, țara noastră are de oferit o experiență remarcabilă de degustare a vinului în sălile sale prestigioase de degustare, excursii ghidate, restaurante și cazări de prima clasă la faimoasele sale vinării. 

Aplicația oferă informații cu privire la 12 cele mai importante vinării, cu prezentarea serviciilor și a celor mai populare vinuri. Vinăriile incluse în aplicație sunt: Cricova, Mileștii Mici, Chateau Vartely, Chateau Purcari, Castel Mimi, Vinăria Asconi, Migdal-P, Vinăria Brănești, Vinăria Et Cetera, Vinăria din Tiraspol KVINT, Vinăria KaraGani și Vinăria Carpe Diem. De asemenea, în aplicație găsim și recomandări privind cele mai populare wine-bar-uri și wine-shop-uri din Chișinău.

Vinăriile găzduiesc atât turiștii locali, cât și cei străini, iar aplicația este creată cu scopul de a-i ajuta să găsească cele mai bune trasee de navigare cu GPS și informații suficiente cu privire la serviciile prestate de vinării. Aplicația este ideală pentru cei care călătoresc în interes de serviciu, familii, aventurieri, în special pentru moldovenii care doresc să se dedice unei experiențe remarcabile în țara de baștină.

Această aplicație ușor de utilizat oferă informații în trei limbi: română, rusă și engleză. Aceasta este deja disponibilă pentru a fi descărcată pe Google Play pentru Android și foarte curând în App Store pentru iOS. După câteva săptămâni de testare, aplicația va fi actualizată.

Aplicația ”Moldova Wine Route” este creatăcu suportul Ministerului Federal al Cooperării și Dezvoltării Economice din Germania prin intermediul Deutshce Gesellsschaft fuer Internationale Zusammerbeit (GIZ) GmbH și Agenția Turismului din Republica Moldova, în parteneriat cu Centrul de Promovare a Turismului Vinicol din Moldova și Asociația de Sommelier din Republica Moldova. 

Citeste tot despre: aplicație, Moldova Wine Route, vinării
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5666 1.3094%
USD USD 17.1223 0.2893%
RUB RUB 0.2599 1.2072%
RON RON 4.1929 1.2729%
UAH UAH 0.6172 0.4394%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile