Logo Realitatea.md

Apple pregătește o surpriză pentru toamna acestui an: Va lansa un iPhone mai ieftin (VIDEO)

11 Iulie 2018, 12:08 // Tech

Gigantul Apple va lansa în toamna acestui an o versiune mai ieftină de iPhone X, realizat în mare parte din sticlă, cu un ecran cu decupaj în partea de sus pentru a găzdui senzorul True Depth, însă cu o singură cameră pe partea din spate.

Foto Simbol

După luni întregi de speculaţii şi analize, a apărut şi prima imagine care poate fi considerată oficială. Vorbim despre o fotografie a cărei origini este un producător de accesorii numit Ghostek, care în trecut a dezvăluit într-o manieră similară detalii despre noile smartphone-uri de top de la Samsung, scrie go4it.ro.

Noul iPhone „ieftin” va înlocui în oferta Apple modelul iPhone 8, fiind astfel modelul de intrare în gama de dispozitive „premium” de la Apple, iPhone SE rămânând în continuare soluţia de „buget”.

Se pare însă că acest model nu va fi extrem de diferit faţă de variantele iPhone X de top. Acesta este aşteptat să fie livrat cu hardware intern similar, adică cu un chipset Apple A12, însă cu mai puţină memorie RAM şi cu un display LCD în loc de OLED, fără funcţionalitatea 3D Touch. De asemenea, acesta ar putea fi primul model de iPhone de la dispariţia lui iPhone 5C care să fie livrat în culori deschise precum albastru sau portocaliu. Modelele X şi X Plus sunt aşteptate cu o serie de culori mai „serioase”, exclusive.

Elementele telefonului practic rămân aceleași: butoanele de volum şi comutatorul pentru modul silenţios pe partea stângă, un buton Power mare pe partea dreaptă şi margini foarte subţiri în jurul display-ului.

Citeste tot despre: Apple, iPhone ieftin, lansare, toamna
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4029 0.5050%
USD USD 17.1244 -0.0455%
RUB RUB 0.2588 1.1333%
RON RON 4.0932 0.5626%
UAH UAH 0.6301 0.1590%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile