Logo Realitatea.md

Atât de ROMANTIC! Ce declarație de dragoste i-a făcut Emmanuel Macron soției sale într-un interviu (VIDEO)

25 Septembrie 2017, 14:17 // Life

Ei formează unul dintre cele mai controversate cupluri prezidențiale și nu neapărat din cauza diferenței de vârstă 25 de ani, ci prin prisma faptului că, pentru prima oară, Prima Doamnă a Franței este cu mult mai mare decât soțul său, președintele Emmanuel Macron.

Foto: The Independent

Ea are 64 de ani și un trecut încărcat, ba chiar a fost profesoara de actorie și de literatură a actualului său soț. Încă de atunci Emmanuel se îndrăgostea iremediabil de ea și jura că o va lua de soție, deși ea era căsătorită și avea chiar și copii.

O iubește și se mândrește cu ea peste tot în lume, ba chiar i-a luat apărarea în nenumărate rânduri în mod public. A închis și cu altă ocazie gura răutăcioșilor, într-un interviu ăn care vorbea deschis de obsesia internațională legată de diferența de vârstă dintre el și Brigitte, acuzând homofobia și misoginismul cu care oamenii comentează despre viața și alegerile altor oameni, fie ei persoane publice sau nu, referindu-se în special la faptul că el, la 17 ani, s-a îndrăgostit de profesoara sa, iar la 29 de ani o luat-o de nevastă, deși ea era cu 25 de ani mai în vârstă, scrie Okmagazine.

„Dacă aș fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soția mea, nimeni nu s-ar mai fi gândit pentru o singură secundă că nu am putea fi împreună în mod legitim”, declara pe atunci noul președinte pentru Le Parisien. „Pentru că are cu 20 de ani mai mult decât mine, mulți spun că această relație nu poate fi susținută, nu poate fi posibilă.”

Acum, Emmanuel i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale soții, chiar la TV. Într-un interviu pentru CNN, președintele francez vorbește despre viața de familie: „Iubirea face parte din viața mea, din echilibrul meu. Cred că nu poți clădi ceva măreț și nu poți să ai un comportament corect dacă nu ai un echilibru și o relație de cuplu solidă. Sunt cu soția mea de câteva decenii. E o parte din mine…. E foarte important pentru mine, pentru echilibrul meu personal, să am pe cineva acasă care să-mi spună adevărul zi de zi, pentru că accesul la adevăr este una dintre principalele provocări. Cineva cu convingerile sale, care să te cunoască așa cum ești cu adevărat, care să te iubească pentru cine ești, nu pentru ce reprezinți, pentru rolul tău, onorurile, sau ceva foarte punctual, dintr-un anumit moment. Am încredere în ea. Este foarte importantă pentru mine pentru că este ancora mea”, a declarat Macron. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8632 -0.2128%
USD USD 16.7133 -0.3250%
RUB RUB 0.2963 0.4407%
RON RON 4.4757 -0.2252%
UAH UAH 0.6196 -1.0540%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile