Logo Realitatea.md

AVI, o adolescentă cool a muzicii românești și-a lansat a doua piesă proprie

01 Martie 2019, 19:03 // Life

Alessia Vlad îi invită pe adolescenți să fie rebeli! Se simte atașată de artiștii cu origini basarabene și îi admiră pentru mesajele pe care le transmit și individualitate. Învățătoarea sa de canto, Anisoara Balmus, e de la Chișinău, și cel care-i compune muzica și aranjamentul este nimeni altul decât Vanotek. I s-a întâmplat chiar să-și întrebe părinții dacă „chiar s-a născut la București”. Alessia Vlad aka Avi cântă, inclusiv, pentru tinerii din Republica Moldova și vrea să fie auzită. De această dată cu “Rebels”, o nouă piesă însoțită de videoclip, al doilea din cariera sa.

Alessia Vlad cântă despre și pentru rebeli, și, bineînțeles, despre distracție într-o perioadă în care este cel mai potrivit să te bucuri de viață. “Rebels” este a doua piesă interpretată de artista de 11 ani. Piesa are un mesaj simplu, care se dorește a fi transmis: orice generație nouă are puterea de a schimba lumea, de a face reguli noi spărgându-le pe cele vechi într-un mod original și netradițional pe un ritm mai alert și printr-o libertate de viață care poate aduce mai multă fericire în viața de zi cu zi.

„Rebels este o melodie veselă, ca și noi, dedicată rebelilor. M-am simțit grozav la filmări alături de întreaga echipă și sper ca munca noastră să fie bine primită. Am oameni cool în jurul meu, care mă susțin și alături de care am norocul să cresc foarte mult. Înainte de orice, muzica mea este bucurie, iar mesajele sunt pentru noi, pentru cei de vârsta noastră. Mi-aș dori să zâmbim cât mai mult și să nu uităm că, deși suntem mici, tineri, avem și noi de muncit și că munca ne face să ne îndeplinim visurile. Vreau să le mulțumesc părinților mei pentru că mă susțin necondiționat și că sunt alături de mine în drumul meu în lumea muzicii”, a declarat AVI.

Piesa, precum și videoclipul dedicat au reunit o echipă profesionistă, care nu a ars etape și a susținut munca și seriozitatea.

Primii pași pe scenă Alessia i-a făcut la vârsta de 7 ani, când a început să urmeze cursurile Atelierului de voce și Muzică by Loredana Groza și Lucia Ciubotaru. A participat la mai multe emisiuni TV și concerte ale Loredanei Groza, alături de alți colegi de la același Atelier, iar la 10 ani a simțit că trebuie să aibă propriile piese și, astfel, pe 1 iunie 2018 a lansat prima melodie Sunday by AVI.

Urmăriți-o pe AVI aici sau aici și cunoașteți-i talentul!

Citeste tot despre: AVI, Rebels, videoclip
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3885 -0.1740%
USD USD 17.5041 -0.5709%
RUB RUB 0.2745 -0.3991%
RON RON 4.0597 -0.3877%
UAH UAH 0.7233 -0.5500%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile