Logo Realitatea.md

Avionul de pe ruta Chișinău-Moscova a făcut cale întoarsă de două ori! Trei moldoveni scandaloși au reținut zborul (VIDEO)

26 Ianuarie 2017, 16:49 // Actualitate

Zborul de seară al companiei „Aeroflot” a fost reținut timp de două ore, după ce trei cetățeni moldoveni au organizat un adevărat tărăboi în avionul de pe ruta Chișinău-Moscova, care a făcut cale întoarsă de două ori.

Embed:

„Atunci când piloții au vrut să decoleze, o însoțitoare de bord a rugat doi pasageri, care s-au așezat pe scaunele de lângă ieșirea de urgență, să ia loc pe alte scaune din salon. Moldovenii însă, fiind în stare de ebrietate, au organizat un scandal, iar pilotul s-a văzut nevoit să oprească avionul pentru a alerta poliția. Drept urmare, unul dintre scandaloși a fost expulzat din avion, iar celălalt s-a cumințit și a zburat”, povestește unul din pasageri pentru Kp.md.

Comandantul echipajului și-a cerut scuze, anunțând că vor încerca să decoleze pentru a doua oară, când la un moment dat s-a auzit un țipăt. „Însoțitoarele de bord au alergat pentru a oferi ajutor, crezând că cineva se simtă rău. Doar că, de fapt, se iscase un conflict între doi pasageri: mama și fiul care era beat. Încercările de a-l calma pe bărbat au fost inutile, comandantul fiind nevoit să cheme poliția din nou”, a mai relatat pasagerul.

Până la urmă, piloții au decolat, iar călătoria s-a desfășurat fără impedimente, pasagerii aterizând în orașul Moscova.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.2560 -0.3002%
USD USD 16.4677 0.2435%
RUB RUB 0.2681 -0.2604%
RON RON 4.3476 -0.3347%
UAH UAH 0.6290 0.4151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile