Logo Realitatea.md

Bărbatul, suspect de omorul tinerei găsită decapitată într-o geantă la Grătiești, a primit 30 de zile de arest preventiv

21 Mai 2018, 18:05 // Societate

Bărbatul, care este principalul suspect în cazul tinerei găsită decapitată într-o geantă părăsită pe malul unui iac din satul Grătiești (municipiul Chișinău), a primit 30 de zile de arest preventiv, ceea ce înseamnă că următoarea lună se va afla în izolator.

Magistrații Judecătoriei Chișinău (sediul Rîșcani) au admis în totalitate demersul procurorilor de caz, care au cerut izolarea învinuitului. Acesta a evitat să răspundă la întrebările jurnaliștilor după ședința de judecată.

Captură: protv.md

Suspectul în vârstă de 32 de ani este originar din Cricova la fel ca și victima. El a fost reținut în seara de 19 mai - ziua în care a fost găsit și corpul neînsuflețit.

Potrivit poliției, probele colectate în cadrul grupului de lucru creat au dus la identificarea acestuia. Deocamdată, nu a fost divulgat oficial motivul crimei și nici dacă cei doi se cunoașteau, însă prin presă se vehiculează că suspectul și răposata ar fi avut o relație.

Amintim că, pe caz, a fost deschis un dosar penal pentru omor. Tânăra avea 20 de ani și aproximativ cu o săptămână înainte de a fi găsită moartă ar fi fost la o zi de naștere în Stăuceni. Apropiații au anunțat despre dispariția sa.

Victima a fost găsită decapitată și dezmembrată. Mai târziu, autoritățile au găsit capul în lac la o adâncime de câțiva metri. Actualmente, sunt așteptate rezultatele expertizei medico-legale, care va stabili cum a survenit decesul.

Potrivit legislației în vigoare, persoanele găsite vinovate în omor intenționat sunt pedepsite și cu detenție pe viață.

CITEȘTE ȘI:

UPDATE: O femeie fără suflare, găsită într-o geantă pe malul unui iaz din Grătiești. DETALII noi despre caz!

Cine este suspectul învinuit că ar fi ucis tânăra găsită într-o geantă pe malul unui lac din Grătiești

Citeste tot despre: arest preventiv, Cricova, tânăra ucisă
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7985 0.8265%
USD USD 17.8856 0.9454%
RUB RUB 0.2723 2.5998%
RON RON 4.1887 0.9058%
UAH UAH 0.7156 1.6766%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile