Logo Realitatea.md

Bemol oferă autorităților 500 de mii de lei pentru a fi achiziționate echipamente medicilor. Mai mult, pune la dispoziție combustibil pentru voluntari!

26 Martie 2020, 13:06 // Societate

În contextul situației complicate provocate de răspândirea coronavirusului, administrația BEMOL anunță că trebuie să fie consolidate forțele și a decis să acorde sprijin autorităților cu privire la măsurile impuse împotriva răspândirii coronavirusului sau, cum i se mai spune, Covid-19.

În primul rând, compania răspunde inițiativei Guvernului de a strânge fonduri pentru combaterea Covid-19 și transferă din fondurile sale 500.000 de lei în contul pentru donații deschis de către Ministerul Finanțelor. Banii sunt transmiși pentru achiziționarea dispozitivelor de ventilație mecanică. 

Totodată, BEMOL sprijină și autoritățile municipale prin oferire asistenței financiare Primăriei Chișinău întru achiziționarea măștilor, mănușilor, dezinfectanților și a altor echipamente de protecție pentru medicii care încearcă să salveze viețile oamenilor diagnosticați cu Covid-19.

„Remarcăm rolul important al societății civile în persoana voluntarilor și activiștilor care contribuie în mod voluntar și dezinteresat, aducând un aport de neprețuit în susținerea lucrătorilor din sănătate și a segmentelor cele mai vulnerabile ale populației în această situație”, mai remarcă administrația companiei.

Prin urmare, BEMOL este gata să le ofere sprijin, punând la dispoziție combustibil pentru astfel de organizații și grupuri de inițiativă care vor contacta compania.

„Prioritatea companiei este protejarea sănătății angajaților și a clienților. În cadrul măsurilor de prevenire organizate la benzinăriile BEMOL sub deviza „Protejându-te, protejezi pe ceilalți”, compania le-a pus la dispoziție produse necesare pentru păstrarea igienei, iar la fiecare două ore se realizează o dezinfectare completă cu mijloace speciale la sediile stațiilor PECO”, a mai anunțat administrația companiei, mulțumind clienților săi, deoarece „ajutorul nostru este posibil prin contribuția lor la lupta pentru un viitor sănătos”.

P.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1217 0.2611%
USD USD 18.4281 0.4864%
RUB RUB 0.2348 0.8591%
RON RON 4.1664 0.2285%
UAH UAH 0.6689 0.9813%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
01 apr, 13:12 //

foto: army.md (FOTO) Cum arată acum Centrul COVID-19 Chișinău, care trebuia deja azi să înceapă a primi pacienții suspecți cu Coronavirus

29 mar, 12:45 //

Indignarea rudelor femeii de 79 de ani, răpusă de Coronavirus: A murit și a murit, luați-o, cumpărați locul, înmormântați-o și cu aceasta s-au terminat aprecierile eroismului ei

31 mar, 19:54 //

Foto simbol Încă trei localități vor fi în carantină! Polițiștii și militarii au indicația să restricționeze circulația persoanelor

02 apr, 21:54 //

Crima care a zguduit un cartier din capitală! Soțul și-a împușcat dintr-un Winchester soția. Fiul ar fi fost de față!

30 mar, 08:29 //

Radu alături de soţie şi cei doi copii Fiul unui erou al războiului transnistrean, obligat să se mute din România, fiindcă nu i se acordă cetăţenia

02 apr, 14:25 //

(VIDEO) Scandal: „Rușine, domnule Chicu...”! Parlamentul nu a avut cvorum pentru a audia proiectul pentru care și-a asumat Guvernul răspunderea

03 apr, 18:30 //

LIVE! Ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19: Au loc declarații de presă

31 mar, 14:01 //

Rusia - fără stare de urgență pe timp de Covid-19. De ce Putin este calm?

03 apr, 10:16 //

Foto simbol Spitalul Raional din Ștefan Vodă, în carantină. Totul ar fi pornit de la un medic. Postul vamal din apropiere este în pericol de a-și sista activitatea?

30 mar, 13:08 //

colaj: realitatea.md No comment: Cum s-a mărit „distanța socială” dintre Igor Dodon, Ion Chicu și Zinaida Greceanîi de la instituirea stării de urgență (FOTO)