Logo Realitatea.md

Blogger-ul rus Varlamov a revenit în Moldova: „În Chișinău nu ai chef să ieși din hotel, te simți umilit când te plimbi pe străzi” (VIDEO)

07 Octombrie 2017, 18:05 // Life

Blogger-ul rus Ilya Varlamov a revenit în Republica Moldova. Azi, el a participat la emisiunea Facebook Forum, unde a împărtășit și câteva opinii, puțin spus negative, despre Chișinău.

Captură video

„În Chișinău nu ai chef să ieși din hotel. Poți să mergi prin țară, pe la o vinărie, dar în Chișinău nu e plăcut să te plimbi pe străzi, nu ai ce vedea, te simți umilit când mergi prin oraș”, a declarat Varlamov în cadrul emisiunii sus-menționate.

Acesta a mai spus că nu-și dă seama cum locuitorii orașului au putut să permită ca lucrurile să ajungă la starea în care sunt acum, iar pentru ca să se schimbe măcar ceva e nevoie ca orașul să fie condus de un om curajos.

Întrebat de către moderatoarea emisiunii cu ce oraș din Federația Rusă ar putea compara Chișinăul, Ilya Varlamov a spus că orașul seamănă, într-o oarecare măsură, cu Mahacikala.

Amintim că, anterior, Varlamov a numit Chișinăul „un oraș teribil” și că unicul lucru pe care poți să-l faci aici este să bei.

Vezi și:

„Despre Moldova” - un nou filmuleț realizat de bloggerul Varlamov: Moldova este cea mai bună țară din lume, m-aș căsători cu ea (VIDEO)

Epopeea escapadei blogger-ului rus la Chișinău! Cum arată „partea plină a paharului”, în opinia lui Ilia Varlamov (GALERIE FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6987 0.0000%
USD USD 16.8093 0.0000%
RUB RUB 0.2538 0.0000%
RON RON 4.2341 0.0000%
UAH UAH 0.5991 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile