Logo Realitatea.md

Boala de care suferă Emmanuel Macron. Simptomele au apărut după ce a devenit președinte

11 Octombrie 2017, 10:56 // Life

Brigitte Macron, prima doamnă a Franţei, este îngrijorată şi ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană. 

Foto: The Independent

Sms-uri la ora două-trei... spre dimineaţă, şedinţe nocturne, telefoane subalternilor.

De când este Emmanuel Macron preşedinte, nu mai doarme aproape deloc. Şi cel care rămâne în picioare, treaz, pe baricade, este el, preşedintele Franţei. Suferă de insomnie, acesta este concluzia, scrie One.ro.

Brigitte, prima doamnă, este îngrijorată şi - luându-ne după ce spune săptămânalul L'Express - ar dori ca soţul ei să aibă mai multă grijă de propria persoană.. De multe ori cinele cu politicienii şi diferiţi oaspeţi se sfârşesc după miezul nopţii, iar la ora aceea Macron intră în biroul său - relatează săptămânalul - sau în dormitor şi se apucă de citit, îşi pregăteşte discursurile pentru a doua zi, contactează claboratorii şi miniştrii săi.

Unul dintre exemple este de săptămâna trecută, imediat după întâlnirea la vârf italo-franceză de la Lyon, când Macron a invitat toţi oaspeţii la cină într-un restaurant din cartierul Fourviere, obligând toată delegaţia să plece la ora unu. Unul dintre colaboratori a rămas cu el, la Lyon. „Mi-a dat liber la 2,30 noaptea”, a povestit el.

Lipsa somnului afectează viața normală, dereglează psihicul și provoacă supraoboseală. De fapt, un studiu publicat anul trecut, a demonstrat că doar o singură săptămâna în care ai dormit mai puţin de şase ore pe noapte rezultă în modificarea a peste 700 de gene.

Citeste tot despre: boală, Emmanuel Macron, presedinte
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7904 -0.0111%
USD USD 16.8264 0.0053%
RUB RUB 0.2562 1.5055%
RON RON 4.2465 -0.0447%
UAH UAH 0.5995 -0.0167%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile