Logo Realitatea.md

Reacția Anei Munteanu după ce a fost criticată dur de internauți: „Igor Dodon, unica persoană de stat care m-a apreciat”

29 Decembrie 2017, 20:43 // Societate

După ce câștigătoarea show-ului „Vocea României”, Ana Munteanu, a primit de la președintele Igor Dodon Diploma de Onoare, tânăra a fost dur criticată de mai mulți internauți, printre care și deputatul român, Constantin Codreanu, care a declarat că aștepta de la tânără mai mult descernământ. Aceasta la rândul său a venit cu un răspuns la criticile primite.

Colaj: Realitatea.md

„Domnul președinte, Igor Dodon, este prima și unica persoană de stat din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obținut la Vocea României! Unica mea „politică” este dragostea pentru muzică. Nu transformați orice eveniment în politică!”, a scris Ana Munteanu în rețele de socializare. 

Aceasta a menționat că are doar 16 ani și nu are nici o tangență cu politica.

„Fraților, am 16 ani, încă sunt eleva la liceu, am câștigat in concurs și am primit o diplomă de la președintele țării! De ce ma băgați în politică?? Nu am mers în partidul lui Dodon, nu am făcut declarații antiromânești! Ce aveți! Am luat o biată diplomă! M-a apreciat pentru ce am facut la Vocea României și gata! Rușine să va fie vouă care faceți astfel de comentarii și nu analizați puțin lucrurile! Îmi pare rău că v-ați facut astfel de impresii!”, a subliniat câștigătoarea de la „Vocea României”.

De menționat că la ultima ședință a Parlamentului și deputații i-au adus sincere felicitări Anei Munteanu, pentru faptul că a câștigat concursul „Vocea României”. 

Reacția tinerei a venit după mai multe mesaje disprețuitoare: 

„Acum 2 săptămâni mă/ne bucuram de victoria Anei Munteanu din Hâncești, R. Moldova, la Vocea României. Acea victorie i-a adus 100.000 de euro. Astăzi, aceasta a fost premiată cu diploma de onoare a Președintelui MD. Nimic rău în acest gest dacă diploma nu ar purta semnătura unui rătăcit. De la Ana Munteanu, totuși, așteptam mai mult discernământ. Vârsta nu e o scuză. Aduceți-vă aminte de Mihaela Ungureanu, de Valeria Bratu și de alți câțiva tineri care, în vara acestui an, au refuzat diplome oferite de Dodon. Cinste lor! Decorarea are loc în contextul în care Dodon a declarat, recent, că, anul viitor, România va sărbători “un așa-zis Centenar” (bătaie de joc la adresa Centenarului Marii Uniri) și că pregătește, cu această ocazie, „actiuni de destabilizare a R. Moldova”. Rușine, dragă Ana Munteanu!”, a scris Constantin Codreanu.

Totodată, internauții i-au sugerat tinerei să renunțe la diploma președintelui: „De ce, Ana? Ai fost susținută la Vocea României de milioane de oameni adevărați și cu suflet. De ce ai acceptat o diplomă de la un românofob? Te rugăm, renunță la diploma nepreședintelui. Nu ai nevoie de lauri dodoniști”; „Cum e să primești "onoruri" de la un nepreședinte românofob? Talentul e  în primul rând demnitate”, se  mai arată în unele comentarii.

Realitatea.md amintește că astăzi Igor Dodon, i-a oferit astăzi câtigătoarea concursului „Vocea României”, Ana Munteanu, Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

 La 16 decembrie curent, pentru prima dată  în istoria competiției, un concurent originar din Republica Moldova, Ana Munteanu, a devenit câștigătoarea trofeului „Vocea României” 2017!

CITEȘTE ȘI:

Cum a devenit Ana Munteanu câștigătoare la Vocea României?! Vezi toate prestațiile fenomenale ale moldovencei (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5605 -0.1740%
USD USD 17.1569 0.0852%
RUB RUB 0.2580 0.9785%
RON RON 4.1712 -0.3417%
UAH UAH 0.6121 0.5420%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile