Logo Realitatea.md

Candidații de pe circumscripția uninominală nr.44, Taraclia, care se luptă pentru un loc în Parlament

17 Februarie 2019, 13:15 // Alegeri

Fiodor Covalji de la PDM (nr.1); Chiril Tatarlî de la PSRM (nr.2); Veaceslav Lupov de la Partidul ȘOR (nr.3); candidații independenți Veaceslav Cunev și Gheorgi Aricov sunt cei cinci candidați la funcția de deputat de pe circumscripția uninominală nr.44, or. Taraclia.

Primul pe listă este candidatul democraților, Fiodor Covalji, care este inginer de profesie și deține funcția de șef pe SRL "Taraclia-Gaz". Vezi ce a indicat în declarația sa de avere.

Chiril Tartalî, candidatul cu nr.2 din partea socialiștilor, deține funcția de președinte al raionului Taraclia. Declarația sa de avere, poate fi citită aici.

Cu nr.3 pe listă este candidatul de partea Partidului ȘOR, Veaceslav Lupov, care a scris că este de profesie economist și administrator al unui SRL. Ce venit a obținut pentru anul trecut, află aici.

Următorul este candidatul independent Veaceslav Cunev. Acesta are viza de reședință la Chișinău, este de profesie inginer-sistemotehnic și deține funcția de director într-o companie. Mai multe, vezi aici.

Gheorghi Aricov este ultimul candidat, cu nr.5 pe listă. La fel, candidează independent la funcția de deputat în Parlament. El are studii în drept și activează în calitate de specialist în securitatea corporativă din cadrul Moldovatransgaz. Declarația sa de avere.

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 24 februarie 2019. Alegătorii vor primi patru buletine de vot. Un buletin va include candidații propuși pe circumscripțiile uninominale; al doilea buletin va include lista concurenților electorali pe circumpscripția națională, ultimele buletine vor conține întrebările adresate în cadrul referendumului consultativ.

NOTĂ: Realitatea.md va publica câte un articol despre candidații de pe fiecare circumscripție uninominală. Mai multe știri despre electorala 2019 găsiți la rubrica - alegeri - de pe portalul nostru.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0864 0.3582%
USD USD 17.9850 0.2330%
RUB RUB 0.2802 0.7914%
RON RON 4.2180 0.3092%
UAH UAH 0.6839 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile