Logo Realitatea.md

Candidatul PUN, Constantin Codreanu, după închiderea secțiilor de vot: În Moldova trebuie să îți iei și o marjă de eroare pentru fraudare (VIDEO)

20 Mai 2018, 21:50 // Alegeri

Candidatul Partidului Unităţii Naţionale, Constantin Codreanu, a susținut în această seară o primă conferință de presă după ce s-au închis secțiile de vot. Codreanu se arată dezamăgit de prezența mică a cetățenilor la urne, dar afirmă că lucrurile nu se vor opri aici și vor aborda cu seriozitate alegerile Parlamentare. Totodată, reprezentantul PUN a ținut să mulțumească celor care l-au votat.

„Vrem să le mulțumim celor care au votat echipa lui Constantin Codreanu. Prețuim orice vor care ne-a fost încredințat. Aceste alegeri municipale sunt un prim pas și lucrurile nu se opresc aici. Ne dorim să formăm o echipă puternică și să abordăm în forță alegerile Parlamentare”, a declarat Condreanu.

Pentru prezența slabă a cetățenilor la vot, candidatul PUN acuză fosta conducerea a municipiului.

„Suntem dezamăgiți de prezența mică. Avem doar 35 la sută care s-au prezentat la urnă. Explicațiile sunt două: campanie murdară, necivilizată care i-a dezamăgit pe cetățeni. În această dezamăgire întrezăresc un mic argument de a ne continua lupta. Aceasta a fost motivația noastră. Le oferim celor dezamăgiți de politicienii vechi, hoți, o nouă alternativă și sperăm că și-au găsit alternativă.Îi chemăm să participe la alegerile Parlamentare”, a adăugat Codreanu.

Pe lângă cele menționate mai sus, Constantin Codreanu afirmă că în Republica Moldova „trebuie să-ți iei o marjă de eroare privind fraudarea”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0787 -0.0383%
USD USD 18.0329 0.2663%
RUB RUB 0.2785 -0.6067%
RON RON 4.2187 0.0166%
UAH UAH 0.6843 0.0585%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile