Logo Realitatea.md

Candidatul PUN, Constantin Codreanu, după închiderea secțiilor de vot: În Moldova trebuie să îți iei și o marjă de eroare pentru fraudare (VIDEO)

20 Mai 2018, 21:50 // Politica

Candidatul Partidului Unităţii Naţionale, Constantin Codreanu, a susținut în această seară o primă conferință de presă după ce s-au închis secțiile de vot. Codreanu se arată dezamăgit de prezența mică a cetățenilor la urne, dar afirmă că lucrurile nu se vor opri aici și vor aborda cu seriozitate alegerile Parlamentare. Totodată, reprezentantul PUN a ținut să mulțumească celor care l-au votat.

„Vrem să le mulțumim celor care au votat echipa lui Constantin Codreanu. Prețuim orice vor care ne-a fost încredințat. Aceste alegeri municipale sunt un prim pas și lucrurile nu se opresc aici. Ne dorim să formăm o echipă puternică și să abordăm în forță alegerile Parlamentare”, a declarat Condreanu.

Pentru prezența slabă a cetățenilor la vot, candidatul PUN acuză fosta conducerea a municipiului.

„Suntem dezamăgiți de prezența mică. Avem doar 35 la sută care s-au prezentat la urnă. Explicațiile sunt două: campanie murdară, necivilizată care i-a dezamăgit pe cetățeni. În această dezamăgire întrezăresc un mic argument de a ne continua lupta. Aceasta a fost motivația noastră. Le oferim celor dezamăgiți de politicienii vechi, hoți, o nouă alternativă și sperăm că și-au găsit alternativă.Îi chemăm să participe la alegerile Parlamentare”, a adăugat Codreanu.

Pe lângă cele menționate mai sus, Constantin Codreanu afirmă că în Republica Moldova „trebuie să-ți iei o marjă de eroare privind fraudarea”.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 18.9987 0.4664%
USD USD 16.6839 0.2723%
RUB RUB 0.2474 -0.3223%
RON RON 4.0796 0.5422%
UAH UAH 0.6009 0.3339%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
30 iul, 17:46 //

UPDATE: CNA și PA au găsit noi sume colosale, pe lângă cele din birou, acasă la șeful de secție de la CRDM reținut în dosarul „tomografiei” (FOTO)

02 aug, 13:38 //

Jucării, fotografii 18+, prezervative! Ce au găsit acasă la avocatul din Chișinău învinuit de trafic de copii (VIDEO)

07 aug, 07:01 //

Foto: captura video (video) Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc, filmată în timp ce agresează cu mătura un jurnalist ”Radio Orhei”

31 iul, 14:50 //

Foto: zdg.md Milioane de lei în birou și la bancă, dar... Casa modestă în care locuiește medicul șef din dosarul „tomografiei” (FOTO)

08 aug, 11:12 //

Grupare criminală, dirijată de un fost angajat al poliției, deconspirată. PCCOCS și INI au oferit detalii „din culise” (VIDEO)

26 iul, 11:30 //

Foto simbol: anta.gov.md UPDATE: Descinderi matinale PA+CNA, prin Chișinău: În total, pe dosar, sunt 10 persoane bănuite. DETALII!

26 iul, 08:08 //

Jizdan, la cros cu noaptea-n cap! Ministrul de Interne a dat live pe Facebook de pe terenul de sport (VIDEO)

01 aug, 15:14 //

Filip vrea ”capul” șefilor de la PTF și Vama Leușeni: Decizia, luată în urma unor vizite inopinate (VIDEO)

30 iul, 13:53 //

Foto: Facebook/Igor Dodon Ce a răspuns Dodon când a fost întrebat de unde a luat bani pentru monumentul instalat în Rusia, în semn de prietenie dintre Petru I și Dimitrie Cantemir (FOTO)

31 iul, 10:07 //

Interceptările AUDIO dintre doi suspecți din dosarul „Tomografiei”: „E cam tâmpită! Poate o fac oficial? Cum credeți, e periculoasă?..” (AUDIO)