Logo Realitatea.md

Candu, ipostaze emoționante alături de familia sa: ”Sunt fericit și împlinit!” (FOTO)

15 Mai 2018, 12:10 // Life

Preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, a postat un mesaj pe o reţea de socializare de Ziua Internaţională a Familiei, cu mențiunea ”Cele mai frumoase și fericite momente sunt acele petrecute în familie! Sunt fericit și împlinit!”. De asemenea, mesajul a fost însoțit și de câteva fotografii alături de familie.

Foto: Facebook.com/Andrian Candu

Amintim că Andrian Candu este căsătorit şi împreună cu soţia sa Zuzana are trei copii - Daniel, Vera şi Adam.

Ziua internaţională a Familiei se sărbătoreşte astăzi, fiind marcată încă din 1993. Deși familiile din întreaga lume s-au transformat foarte mult în ultimele decenii în ceea ce privește structura lor și ca urmare a tendințelor globale și a schimbărilor demografice, Națiunile Unite încă mai recunosc familia ca unitate de bază a societății. Ziua internațională a familiilor oferă o oportunitate de a promova conștientizarea problemelor legate de familii și de a spori cunoașterea proceselor sociale, economice și demografice care le afectează. A inspirat o serie de evenimente de sensibilizare, inclusiv zilele de familie naționale. În multe țări, această zi este o oportunitate de a evidenția diferitele domenii de interes și importanță pentru familii.

Obiectivul principal al acestei sărbători este acela de a sublinia importanţa familiilor, fără discriminare, în societate.

Sunt promovate valori precum toleranţa, respectul, împărţirea sarcinilor casnice şi combaterea tuturor formelor de violenţă în familie.

CITEȘTE ȘI:

Ce-i spune ministrul Jizdan fiului său, când nu vrea să se trezească dimineața? Dezvăluiri, de Ziua Familiei

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5373 -0.5513%
USD USD 17.1674 0.2312%
RUB RUB 0.2571 0.8631%
RON RON 4.1699 -0.7048%
UAH UAH 0.6135 0.3599%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile