Logo Realitatea.md

Carla's Dreams și The Motans încing Chișinăul în acest weekend! Zece evenimente friendly la care să te distrezi în următoarele două zile

14 Septembrie 2017, 18:25 // Life

Pentru acest weekend îți propunem zece evenimente friendly la care să te distrezi și să te încarci cu energie pozitivă de la oameni frumoși. Să aveți un weekend călduț, și la propriu, și la figurat!

Colaj Realitatea.md

VINERI, 15 septembrie

17:45 Talk-show: Migrația tinerilor - de la fapt la impact, Tukano Coffee Brasil, Chișinău

”Migrația tinerilor: de la fapt la impact” este un talk-show organizat de Radio Moldova Tineret. Sunteți invitați la o discuție despre impactul migrației și despre eventualele soluții care ar împăca și țara și tinerii. Primii 50 de participanți vor beneficia de cafea gratis.

19:00 Student FEST, Parcul Industrial Tracom, Chișinău 


Vino la „Student Fest ” cu colegii de facultate pentru a te distra în compania celor mai tari DJ și a trupei The Motans. În cadrul festivalului vei avea parte de muzică bună și mult drive, concursuri și premii pe măsură, expoziții și discuții despre viața studențească ș.a. Prețul unui bilet este de 100 de lei.

SÂMBĂTĂ, 16 septembrie

09:00 Festival de Agro-Diversitate, s. Cigîrleni, r. Ialoveni

Primu festival de Agro-Diversitate din Republica Moldova va întruni 30 de producători autohtoni. Pe parcursul zilei vizitatorii se vor bucura de degustări de legume și fructe; produse neobișnuite de la producătorii locali; atelier de multiplicare a semințelor; discuții cu oaspeți din străinătate despre experiența lor în creșterea ecologică a legumelor cât și păstrarea semințelor; prezentarea semințelor de varietăți de legume, plante aromate sau flori originale, adaptate climei Moldovei; prânz compus din bucate pregătite exclusiv din legume, semințe, plante aromate și flori; o expoziție despre istoria semințelor în agricultură ș.a.

17:00 Meci de fotbal: FC Zimbru vs FC Dinamo-Auto, Stadionul Zimbru, Chișinău

Vino pe Arena Zimbru Chișinău și susține-ți favoriții într-un meci dintre FC Zimbru și FC Dinamo-Auto din Tiraspol. Prețul biletelor este de 30 de lei. Intrarea este gratuită pentru pensionari și părinți cu copii până la 7 ani.

18:00 Movie Night „The Pursuit of Happyness”, Parcul afgan, Chișinău

Echipa "Splash" te invită la un Movie Night cu scop caritabil. Organizatorii garantează pop-corn gratuit şi multă distracție. Filmul pe care îl veți viziona este "Pursuit of happyness". Prețul biletului este de 20 de lei. Biletele se vor vinde la intrare, unde va fi amplasată și o cutie pentru donații. Nu uitați să vă luați o păturică.

DUMINICĂ, 17 septembrie

10:00 Festivalul Național al Mărului, or. Soroca

Aceasta este deja a VII-a ediție a Festivalului mărului. Tradițional, în cadrul evenimentului, agenții economici își vor expune producția, iar pe lângă aceasta, vizitatorii vor avea posibilitatea să guste din bucate tradiționale cu mere. 

12:00 Chișinău Gentleman's Ride 2017

Chisinau Gentleman's Ride este un tur pe motociclete care își propune să spargă stereotipurile potrivit cărora motocicliștii sunt persoane dure. Dress-code-ul evenimentului - vestimentație clasică. Motocicliștii vor porni de pe bulevardul Dacia 47/6.

15:00 Coke Live Music & Food Fest 2017, Parcul Dendrariu, Chișinău

Anul acesta, COKE LIVE te va duce pe toate cele 7 continente, fără a părăsi parcul Dendrariu. Pe teritoriul evenimentului vor fi amenajate zone specifice, fiecare dintre ele înglobând bucătăria, cultura și veselia fiecărui continent. Pe scena COKE LIVE 2017 veți vedea atât artiști de top, precum și artiști tineri cu un mare potențial. 
Prețul biletelor: Main – 150 MDL; Family – 350 MDL și Opțiunea Fast Track – 200 MDL.

17:00 Chișinău prin monoclu, turul VII - „Curțile interioare”, Chișinău

Centrul de Urbanism continuă seria de tururi ghidate “Chișinău prin monoclu”. De această dată sunteți invitați să descoperiți curțile interioare. Participanții se vor întâlni la adresa: str. Mihail Kogălniceanu 44. În calitate de ghizi vor fi Nadejda Grosu, antropologă și Ion Grosu, specialist în comunicare. Turul va fi în limba română. Participarea este gratuită.

18:00 Concertul de gală din cadrul Festivalului de Operă și Belte „Maria Bieșu”, Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, Chișinău

La Concertul de gală din cadrul Festivalului de Operă și Balet „Maria Bieșu” vor participa soliștii de operă: Natalia Gavrilan,Dragana Radacovic,Ahmed Agadi, Mihail Dogotari; dirijor: Nicolae Dohotaru, Dumitru Cârciumaru; regia: Andrea Battistini; scenografia: Iurie Matei; prim maestru de cor: Oleg Constantinov.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6333 0.1699%
USD USD 16.7050 0.4981%
RUB RUB 0.2685 0.1119%
RON RON 4.2473 0.3663%
UAH UAH 0.6409 0.9132%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile