Logo Realitatea.md

Ce poate avea în comun un tânăr pasionat de jocuri video şi un bărbat 60+, căruia îi plac maşinile şi Remarque? Un nou experiment inedit marca 60plus (VIDEO)

14 Aprilie 2018, 11:18 // Life

60plus a lansat episodul 5 al seriei de experimente video „60plus – O ISTORIE”. Protagoniştii sunt Dorin, un tânăr gamer şi Samir Aliev, a cărui profesie o aflaţi din video.

Deci, ce pot avea în comun un tânăr super-pasionat de jocuri video, cu peste 30 de mii de ore de joc, şi un bărbat 60+, căruia îi plac maşinile şi Remarque? Pentru fanii simulatoarelor de curse auto – vă rugăm să vă cuplaţi centurile de siguranță și să vă pregătiți pentru start: 

Potrivit conceptului, fiecare experiment video din cele 5 au ca protagonişti o persoană tânără şi una 60+ care au ceva în comun. Fiind puşi în situaţia de a crea ceva împreună, rezultatul este uimitor. Protagoniștii tineri sunt rugați să împărtășească abilitățile lor cu o persoană de vârstă pensionară. De la începutul experimentului, tânărul nu cunoaște cine va veni la el, vârsta acestuia sau ocupația. Și îl așteaptă o mare surpriză.

Video-urile au ca scop să surprindă şi să schimbe percepția publicului despre oamenii vârstnici prin ilustrarea situațiilor în care persoane de diferite vârste conlucrează armonios pentru a crea ceva neobişnuit.

Programul social 60plus are ca scop încurajarea persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani să-şi pună în valoare experienţa şi cunoştinţele pentru a duce un mod de viaţă activ, pentru a se simţi utili şi apreciaţi.

Spoturile video sunt realizate cu susţinerea „European Endowment for Democracy (EED) Creative Content Support Fund”

Mai multe materiale la temă citiţi pe www.60plus.md

VEZI ȘI:

60 plus prezintă istoria lui Sebastian Nahaba, unul dintre bateriștii de forță din R. Moldova: Totul va fi FUNK

60plus continuă experimentul: Vezi ce poate învăţa de la un DJ un om pasionat de grădinărit (VIDEO)

Un experiment social inedit pus la cale de 60Plus: Două generații se întâlnesc pentru prima dată față-n față, iar rezultatul este uimitor (VIDEO)

60plus: Solistul de cor Ștefan Donos spune cum e să cânți rap după ce întreaga viață ai cântat muzică clasică

60plus, un nou experiment: Bloggeriţa Anna Tulgara își recuperează absențele la orele susținute de Tamara Berzoi, antrenor de dicție și lector universitar (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5908 0.2133%
USD USD 17.2507 0.2132%
RUB RUB 0.2683 0.1493%
RON RON 4.1148 0.0365%
UAH UAH 0.6350 0.0788%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile