Logo Realitatea.md

Ceartă în plină stradă la Cimișlia! Un șofer, învinuit că a înjurat și atacat un polițist de patrulare (VIDEO)

13 Martie 2018, 15:18 // Societate

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare (INP), aflându-se ieri, 12 martie, la menținerea siguranței circulației rutiere în satul Ciucur-Mingir din raionul Cimișlia, au stopat un automobil de model „Dodge”, care se deplasa cu viteza peste limita stabilită în localitate.

Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani. El a motivat că mergea cu viteza neadaptată, deoarece se finisează combustibilul. La un moment, dat totul s-a transformat într-o ceartă!

Embed:

În concret, ofițerii de patrulare i-au propus să-l însoțească până la prima stație de alimentare auto. În drum, conducătorul auto a oprit mașina din mers pe marginea carosabilului și a comunicat că mașina nu mai merge din lipsa combustibilului.

Astfel, inspectorii INP au spus că o idee ar fi de a-i oferi benzină, însă șoferul a refuzat. Până la urmă, angajații INP și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și au întocmit proces verbal conducătorului auto, pentru depășirea limitei de viteză conform legislației.

Potrivit poliției, șoferul, văzând amenda de 900 de lei, s-a eschivat de la semnarea procesului verbal, iar comportamentul său liniștit s-a transformat în unul agresiv. Imediat, polițiștii au oprit un șofer pentru a fi martor, iar în acest timp, șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga să fie lăsat în pace.

Totodată, tânărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul, încercând în așa mod sa se victimizeze. 

Cazul este înregistrat de către Procuratura raionului Cimișlia și va fi documentat în baza secvențelor video, dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă să fie sancționat conform legislației pentru comportament agresiv în adresa unui angajat al poliției.

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5084 0.2400%
USD USD 17.2289 0.0720%
RUB RUB 0.2279 0.0878%
RON RON 4.2084 0.2406%
UAH UAH 0.6057 -0.0660%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile