Logo Realitatea.md

Chiril Gaburici s-a întâlnit cu Irina Vlah. Ce subiecte au discutat cei doi oficiali (FOTO)

10 Februarie 2018, 16:09 // Societate

Reabilitarea infrastructurii rutiere din Găgăuzia, activitatea zonelor economice din regiune, precum și activitatea Comisiei interguvernamentale moldo-turcă pentru cooperare economică, au fost subiectele discutate astăzi de către ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, cu bașcanul UTA Găgăuzia, Irina Vlah.

În cadrul discuțiilor, ministrul Economiei și Infrastructurii a subliniat necesitatea consolidării eforturilor pentru dezvoltarea economiei naționale. „Trebuie să dezvoltăm proiecte comune în domenii precum industria, transportul, infrastructura, să creăm condiții pentru mediul de afaceri și să devenim atractivi pentru investitorii străini. Doar astfel vom asigura un nivel mai înalt de trai al populației", a spus Gaburici.

De asemenea, ministrul Economiei și Infrastructurii a precizat că una dintre prioritățile instituției pe care o conduce este dezvoltarea infrastructurii. „Cetățenii Republicii Moldova trebuie să se simtă confortabil la ei acasă, să aibă drumuri bune, acces la rețelele de apă și sistemele de canalizare", a punctat Chiril Gaburici.

Bașcanul UTA Găgăuzia a mulțumit ministrului Economiei și Infrastructurii pentru vizita întreprinsă, menționând că este un pas important în menținerea unui dialog constructiv și fortificarea colaborării dintre autorităţile locale şi centrale.

Citeste tot despre: Gaburici, Gagauzia, întrevedre, subiecte, Vlah
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7153 0.9612%
USD USD 16.9368 0.0804%
RUB RUB 0.2685 1.1680%
RON RON 4.2231 1.0021%
UAH UAH 0.6455 0.2641%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile