Logo Realitatea.md

Cine este candidatul Partidului Șor pentru alegerile locale din municipiul Chișinău (VIDEO/CV)

21 Martie 2018, 11:33 // Alegeri

Reghina Apostolova, viceprimarul de Orhei, este candidatul Partidului politic ”ȘOR” pentru funcția de primar al Capitalei. Anunțul a fost făcut de către președintele partidului, primarul de Orhei, Ilan Șor, în cadrul unui briefing de presă.

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, a declarat că duminică a avut loc ședința Biroului politic al partidului, unde s-a luat decizia cine va fi candidatul fracțiunii la alegerile locale noi din municipiul Chișinău.

„La fel ca înainte considerăm că aceste alegeri sunt lipsite de sens și  cheltuială nejustificată de bani, deoarece noul primarul se va alege pe o perioadă de doar un an și fără o echipă. Aceste alegeri trebuiau să aibă loc împreună cu cele pentru Consiliul Municipal. Din păcate avem ceea ce avem. Noi ca partid politic suntem obligați să participăm, să propunem un candidat care va reuși să schimbe rapid lucrurile în Capitală. Acest candidat trebuie să fie concret, să poată să schimbe becurile, să construiască drumurile și să rezolve problemele sociale ale orășenilor. Noi avem un astfel de candidat. Este vorba de viceprimarul Orheiului, Reghina Apostolova”, a afirmat Șor.

La rândul ei, Reghina Apostolova, a menționat că înțelege că „această responsabilitate este foarte mare, însă este sigură că va face față tuturor provocărilor și va putea rezolva problemele locuitorilor Capitalei”. „Chișinăuienii ca și orheenii vor drumuri de calitate, un oraș curat, terenuri de joacă pentru copii, spații de odihnă, salarii decente și servicii comunale de calitate. Noi suntem siguri că vom reuși toate aceste lucruri. De asemenea, realizăm faptul că Chișinăul este mult mai mare ca Orheiul, iar probleme sunt mai multe. Primăria și structurile acesteia nu trebuie să devină o arenă de dezbateri, ci un centru de dezvoltare social-economic al problemelor orășenilor. Noi am făcut viața orheenilor mai bună, înseamnă că ne va reuși și în Chișinău”, a conchis candidatul Partidului Politic „Șor”

Reghina Apostolova deține în prezent funcția de viceprimar al municipiului Orhei. În trecut aceasta a fost director de școală, consilier în CMC și pretor al sectorului Râșcani din municipiul Chișinău.

Realitatea.md amintește că unele partide politice deja și-au anunțat candidații, care se vor înscrie în cursa pentru funcția de primar în municipiul Chișinău. Este vorba de Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, fiind desemnat președintele formațiunii, Andrei Năstase, Partidul Liberal, care l-a înaintat pe vicepreședintele formațiunii, Valeriu Munteanu, Partidul Socialiștilor – Ion Ceban, iar Partidul Democrat a anunțat că va susține un candidat comun al forțelor pro-europene de dreapta.  

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5319 -0.6020%
USD USD 17.2703 0.1229%
RUB RUB 0.2682 -0.8503%
RON RON 4.1084 -0.5687%
UAH UAH 0.6415 1.2149%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile