Logo Realitatea.md

Cine merge la Orhei? Zeci de mii de locuitori ai țării au beneficiat de transport gratuit pentru a vizita Târgul de Crăciun din oraș (FOTO)

10 Ianuarie 2018, 13:40 // Societate

Cei care doresc să viziteze Târgul de Crăciun desfășurat pentru al treilea an consecutiv la Orhei au posibilitatea de a se deplasa gratuit. La inițiativa președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în câteva centre raionale ale țării se oferă transport gratuit. 

Astfel, în orașele în care funcționează organizațiile teritoariale ale Partidului „ȘOR”: Strășeni, Ialoveni, Călărași, Ungheni, Telenești, Șoldănești, Rezina, Sîngerei, Florești și Chișinău, există posibilitatea înregistrării prealabile desfășurată pentru doritori, după care li se oferă autobuze gratuite pentru o excursie la Târg și înapoi.

Conform estimărilor organizatorilor, din 23 decembrie și până în prezent, zeci de mii de locuitori din diferite regiuni ale țării au profitat deja de această oportunitate. În fiecare zi sunt transportați circa 2000 de cetățeni, dintre care 70% sunt copii.

În plus, Partidul „ȘOR” a oferit separat autobuze gratuite mai multor instituții sociale: orfelinate, centre de creație pentru copii, familii social-vulnerabile.

Toți cei care au sosit gratuit la Orhei sunt, de asemenea, transportați gratuit la locul de reședință.

În cadrul Târgului de Crăciun Orhei sunt organizate diverse distracții, programe de animație, și desemenea, vizitatorilor li se oferă posibilitatea de a se bucura de cele 4 tobogane special aduse din străinătate, precum și de un patinoar, absolut gratuit.

Mii de copii vizitează reședința lui Moș Crăciun în fiecare zi, unde primesc cadouri și își spun dorințele.

Târgul de CrĂciun din Orhei, care funcționează în perioada 23 decembrie și 14 ianuarie, a devenit un loc de atracție pentru locuitorii din diferite părți ale țării. Potrivit majorității, inclusiv utilizatorilor de internet și bloggeri, sărbătorile de Revelion de la Orhei, inclusiv Târgul, au devenit cele mai bune din acest an în toată Moldova. Dovadă acestui fapt este fluxul masiv într-un mic centru raional de zeci de mii de oaspeți, inclusiv din străinătate.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7699 0.6414%
USD USD 16.7372 0.3784%
RUB RUB 0.2727 1.7158%
RON RON 4.2756 0.8111%
UAH UAH 0.6425 0.7369%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile