Logo Realitatea.md

Cine va conduce staff-ul electoral al PCRM și care este sloganul cu care va merge în alegeri

19 Septembrie 2014, 07:05 // Politica

Partidul Comuniştilor din Republica Moldova are deja un staff electoral. Mai mult, comuniștii au identificat și sloganul cu care vor participa în campania electorală. Despre aceasta a anunțat liderul PCRM, Vladimir Voronin, la emisiunea ”Puterea a Patra” de la N4.

Foto: gagauz.info

”Staff-ul electoral central este format încă din mijlocul lunii iunie. Este format staff-ul pe municipiul Chișinău și în toate centrele raionale. Este vorba de conducătorul campaniei confirmate de partid, președintele partidului, șeful staff-ului fiind Artur Reșetnikov, iar în componență mai intră încă 4 înlocuitori. În total, fac parte 28 de persoane pe diferite dimensiuni care trebuiesc realizate în pregătirea atât pentru campania electorală, cât și pentru alegeri. Cei patru înlocuitori sunt Maria Postoico, Galina Balmoș, Violeta Ivanov și Igor Vremea”, a menționat Voronin.

Mulțumit de toate astea, Vladimir Voronin s-a ”lăudat” cu sloganul cu care va merge partidul său în campanie electorală.

”Sloganul nostru va fi – să înlăturăm corupția și mafia de la guvernare și să îmbunătățim viața oamenilor”, a declarat ferm Voronin.

Politicianul a recunoscut faptul că ar fi fost mai bine dacă sloganul era format doar din două cuvinte, însă nu le-a reușit să ”compună” unul așa scurt.

”Pe baza acestor hotărâri, vrem să îmbunătățim relația cu cetățenii țării noastre. Prima sarcină a noastră este să înlăturăm de la putere toți bandiții și toată mafia, iar mai departe să dezvoltăm economia, de fapt ce a mai rămas, numai scrum și mai mult nimic”, a adăugat Voronin.

Întrebat dacă Partidul Comuniștilor și-a pogramat priorități pentru următoarea sesiune parlamentară sau dacă va acționa în dependență de situație, Vladimir Voronin a spus că partidul său nu depinde de nimeni și niciodată nu acționează în funcție de cineva sau ceva.

”Noi avem poziția noastră, conceptul general, în baza căruia se formează planul și activitățile noastre. Deja suntem pregătiți pentru a discuta unele probleme serioase în Parlament”, a subliniat Voronin.

Deocamdată, nu se știe când va avea loc prima ședință a Parlamentului din această sesiune. Biroul permanent al Parlamentului urmează să se întrunească în ședință și să hotărască pe ce dată va avea loc prima ședință în plen.

Menționăm că actuala legislatură parlamentară va avea atribuții depline până pe 1 octombire, când se va da startul campaniei electorale, iar pe durata campaniei electorale împuternicirile Parlamentului vor fi reduse. Deputații au revenit din vacanță pe 8 septembrie.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7760 0.0000%
USD USD 18.0446 0.0000%
RUB RUB 0.2313 0.0000%
RON RON 4.0914 0.0000%
UAH UAH 0.6405 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile