Logo Realitatea.md

Consumau alcool și se comportau agresiv în plină stradă! Distracția a patru tineri s-a încheiat la inspectorat (VIDEO)

21 Iulie 2017, 22:58 // Societate

Poliția Capitalei a fost alertată în noaptea zilei de ieri, 20 iulie, în jurul orei 23:00, după ce un grup de persoane manifestau un comportament agresiv și consumau băuturi alcoolice în plină stradă. Incidentul a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei.

Embed:

Astfel, la faţa locului, a intervenit imediat un echipaj mobil al Batalionului Reacţionare Operativă din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru documentarea tuturor circumstanțelor, unde au fost surprinși patru indivizi, consumând băuturi alcoolice lângă un automobil de model „Audi”, parcat pe marginea carosabilului.

La cerinţele legale ale poliţiştilor, de a se prezenta şi de a oferi explicaţii, indivizii au devenit agresivi în declaraţii, comportându-se neadecvat. Respectiv, echipajul 902 a solicitat intervenţia echipei mobile din cadrul Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger” a IGP, pentru a fi reţinuţi şi escortaţi la Inspectorat.

Aceştia s-au dovedit a fi originari din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Criuleni şi Străşeni, cu vârstele cuprinse între 28 ani şi 34 ani, doi - anterior fiind judecaţi pentru infracţiuni patrimoniale.

Conform legislaţiei în vigoare, indivizii vor fi documentaţi şi sancţionaţi pentru nesubordonarea cu reavoinţă dispoziţiei sau cererii legitime a colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept.

Anterior, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus crearea unei echipe mobile din cadrul BPDS „Fulger”, care are rolul să intervină la cazurile de conflict în stradă ce pot genera în acte de huliganism, jafuri, vătămări corporale intenţionate şi alte infracţiuni grave. Scopul acestei iniţiative este de a asigura ordinea şi liniştea publică, precum şi combaterea criminalităţii stradale, atât ziua cât şi pe timp de noapte.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2148 -0.2782%
USD USD 17.3404 -0.3546%
RUB RUB 0.2727 -0.1465%
RON RON 4.0202 -0.3075%
UAH UAH 0.7350 0.0953%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

06 dec, 13:45 //

Deputați PDM și PSRM s-au întâlnit la un „şașlâc” la democratul Eugeniu Nichiforciuc, la Florești. Ar fi participat și Igor Dodon

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

05 dec, 19:48 //

„Alegații” și „tactici de intimidare”! Morari, despre dezvăluirile din presă: „Am un sentiment de „deja vu” (DOC)

06 dec, 10:00 //

LIVE! Membrii CSM susțin un briefing de presă despre schimbările din sectorul justiției

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

09 dec, 19:35 //

colaj: realitatea.md Șeful suspendat al PA îl confruntă pe Stoianoglo! Decizia procurorului general, atacată în instanță. Morari: Am mai avut așa „pricoale”

06 dec, 11:24 //

Ei sunt cei trei adjuncți ai procurorului general Alexandr Stoianoglo

10 dec, 10:00 //

LIVE! Anatolie Postică, ex-șeful SPIA, susține conferința: „Escrocheriile imobiliare. Investigația jurnalistică realizată de România Breaking News. Cazuri concrete de corupere a funcționarilor din procuratură și alte instituții din RM