Logo Realitatea.md Logo Realitatea.md RU

Copreședinte al partidului condus de Klaus Iohannis: Desemnarea lui Pavel Filip - șansa de încheiere a crizei politice la Chișinău

16 Ianuarie 2016, 16:56 // Actualitate

Desemnarea, ieri, a unui nou candidat pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova - actualul ministru al Comunicațiilor Pavel Filip - este șansa de încheiere a crizei politice de la Chișinău. Despre aceasta a scris pe rețeaua de socializare Facebook, copreședintele Partidului Național Liberal din România, Alina Gorghiu, care-și exprimă speranța că „susținerea anunțată de majoritatea deputaților pentru noul premier desemnat se va traduce cât mai curând în votul Parlamentului pentru el și echipa lui”.

foto: expresspress.ro

„Respingerea în Parlament pentru a doua oară a unui nou guvern ar duce - conform legii - direct la alegeri anticipate, care ar avea un singur câștigător: Rusia. Republica Moldova are nevoie rapid de un guvern plin, care să îmbunătățească economia, să reia relațiile cu FMI și să reconfirme cursul european prin implementarea deplină a Acordului de Asociere R. Moldova - UE”, a scris copreședintele PNL România.

„Suntem și vom fi alături de orice guvern pro-european de la Chișinău”, a mai precizat Gorhiu în mesajul său.

 

Desemnarea, ieri, a unui nou candidat pentru funcția de prim-ministru al Republicii Moldova - actualul ministru al...

Posted by Alina Gorghiu on 16 Ianuarie 2016
trimite o stire
2 Comentarii. Adauga un comentariu.
Dan Toderascu
Luni, 18 Ianuarie 2016 10:36
Ma bucur sa vad ca si la Bucuresti s-a produs trezirea, salutabil ca au inteles si acolo pericolul iminent ce ne paste aici la Chisinau. Alde Usatii si Platforma DA cam asta si asteapta, sa produca o lovitura de stat si sa ne acapareze definitiv la indicatiile rusilor.
Raspunde
Andrei Turcan
Luni, 18 Ianuarie 2016 09:51
Si acuma cei care striga in gura mare ca avem nevoie de anticipate, in afara de dodonisti, ce o sa zica ? Ca pizada asta tot este cumparata de Plaha ? Se prea poate si asta deloc nu o sa ma mire deoarece ipocrizenia politicii din Moldova este la nivel.
Raspunde
  Realitatea TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 22.3131 0.2115%
USD USD 19.9544 0.5072%
RUB RUB 0.2982 0.3365%
RON RON 4.9473 0.1295%
UAH UAH 0.7940 0.5827%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile