Logo Realitatea.md

UPDATE: O femeie fără suflare, găsită într-o geantă pe malul unui iaz din Grătiești. DETALII noi despre caz!

19 Mai 2018, 10:53 // Societate

UPDATE: Potrivit Poliției Capitalei, oamenii legii au fost alertați de un trecător în dimineața de 19 mai, în jurul orei 09:00, precum că pe malul iazului a observat o geantă suspectă cu un cadavru în ea.

Ajunși, echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă, procurorul de caz și medicul legist au stabilit, preliminar, că ar fi vorba despre o tânără cu o vârstă de circa 20 de ani.

Mai mult, potrivit medicului legist, pe corpul tinerei sunt urme de moarte violentă. Corpul neînsuflețit a fost întreptat la expertiză medico-legală întru identificarea cauzei din care a survenit decesul.

A fost inițiată o cauză penală pentru „Omor”. Actualmente, poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

Corpul neînsuflețit al unei persoane de gen feminin a fost depistat pe malul unui iaz din satul Grătiești. La fața locului, s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Rîșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău.

Foto simbol

Deocamdată, nu se cunosc mai multe informații despre caz.

Pe data de 17 mai, tot în această localitate, a fost găsit un bărbat mort. Cadavrul acestuia a fost descoperit într-o fântână, poliția fiind alertată în jurul orei 22:00. Actualmente, încă au loc investigații întru stabilirea identității acestuia.

Mai mult, Realitatea.md amintește că, la începutul lunii martie 2018, a avut loc un caz similar. O femeie moartă a fost găsită de mărturător într-o geantă la gunoi din sectorul Buiucani al Capitalei.

Ulterior, poliția l-a reținut pe fostul soț al victimei - care acum este cercetat în stare de arest preventiv pentru omor. Rudele și apropiații spun că bărbatul era gelos, procurorii de caz continuând să colecteze probele necesare.

Citeste tot despre: corp neînsuflețit, Grătiești, iaz
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7491 1.1421%
USD USD 16.9374 0.9982%
RUB RUB 0.2150 -1.1949%
RON RON 4.0534 1.1984%
UAH UAH 0.5987 0.8762%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile