Logo Realitatea.md

Corpurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni decedați în tragicul accident din Rusia sunt în drum spre Republica Moldova

07 August 2018, 17:48 // Societate

Autovehiculul destinat repatrierii celor șase moldoveni decedați în urma accidentului de sâmbătă din regiunea Kaluga, Federația Rusă, s-a pornit spre Republica Moldova. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), cele șase corpuri neînsuflețite vor ajunge în Republica Moldova mâine dimineață. Trupurile neînsuflețite vor fi aduse la sediul unei companii de servicii funerare, acolo vor fi așteptate de rude pentru a fi preluate. 

Foto: ru.sputnik.md

Pe parcursul zilei de azi, cele patru persoane traumatizate, care se aflau la spitalul Sukhinichi, au fost externate, fiind transportate cu trenul de pe cursa Moscova – Chișinău și supravegheate de angajații SMURD. Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău conform orarului, în această seară. 

Amintim că, în dimineața zilei de 4 august, pe traseul M3 spre Ucraina, în apropierea orașului Kaluga din Rusia a avut loc un accident cu implicarea unui microbuz care transporta cetățeni moldoveni. În urma tragediei, 6 cetățeni moldoveni au decedat, iar alți 8 au fost internați la spital.

CITEȘTE ȘI:

Patru victime ale tragicului accident din Kaluga vor fi externate și aduse acasă, alte patru - rămân internate în Rusia

Imagini video cu momentul producerii tragicului accident în Federația Rusă unde și-au piedut viața 6 moldoveni (VIDEO)

Cheltuielile de repatriere a celor 6 cetățeni moldoveni decedați la Kaluga vor fi acoperite de Guvern. Premierul a cerut IGSU să meargă în Rusia

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3137 0.4515%
USD USD 17.0729 0.0926%
RUB RUB 0.2568 2.1074%
RON RON 4.1402 0.3588%
UAH UAH 0.6145 0.2447%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile