Logo Realitatea.md

Cristina Balan a prezentat copiile scrisorilor de acreditare Departamentului de Stat al SUA

14 Iunie 2018, 14:50 // Actualitate

Ambasadorul Republicii Moldova agreat în Statele Unite ale Americii, Cristina Balan, a prezentat copiile scrisorilor de acreditare şefului adjunct al Protocolului din cadrul Departamentului de Stat SUA, Katherine Henderson.

Foto: maeie.gov.md

În cadrul discuţiilor, au fost abordate subiecte ce vizează stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relaţiilor bilaterale moldo-americane, fiind reconfirmat angajamentul comun pentru aprofundarea Dialogului Strategic RM – SUA şi a cooperării pe toate filierele.

Ambasadorul agreat al Republicii Moldova a prezentat acţiunile care sunt planificate pentru perioada următoare în cooperarea cu SUA şi a asigurat Departamentul de Stat de întreaga sa determinare şi a Ambasadei Republicii Moldova la Washington, de a contribui la dinamizarea relaţiilor moldo-americane, exprimând speranţa într-o bună colaborare cu Administraţia SUA.

Oficialii americani i-au urat succes Cristinei Balan în exercitarea mandatului şi au asigurat-o de sprijinul deplin al părţii americane în realizarea obiectivelor orientate spre consolidarea cooperării bilaterale.

Amintim că, fosta vicepreședintă a PDM, Cristina Balan, a fost propusă la funcția de ambasador al R. Moldova în SUA la data de 8 mai curent. Astfel, la 10 mai, Cabinetul de miniștri a aprobat candidatura acesteia în funcția propusă.

Un vicepreședinte al PDM a depus cerere de suspendare din funcție. Vezi care este motivul

Cabinetul de miniștri a aprobat candidatura vicepreședintelui PDM, Cristina Balan, în funcția de ambasador în SUA

Mesajul Cristinei Balan după nominalizarea sa în funcția de ambasador în SUA

Cristina Balan, vicepreședinta PDM, propusă în calitate de ambasador în SUA (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 18.9987 0.4664%
USD USD 16.6839 0.2723%
RUB RUB 0.2474 -0.3223%
RON RON 4.0796 0.5422%
UAH UAH 0.6009 0.3339%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
30 iul, 17:46 //

UPDATE: CNA și PA au găsit noi sume colosale, pe lângă cele din birou, acasă la șeful de secție de la CRDM reținut în dosarul „tomografiei” (FOTO)

02 aug, 13:38 //

Jucării, fotografii 18+, prezervative! Ce au găsit acasă la avocatul din Chișinău învinuit de trafic de copii (VIDEO)

07 aug, 07:01 //

Foto: captura video (video) Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc, filmată în timp ce agresează cu mătura un jurnalist ”Radio Orhei”

31 iul, 14:50 //

Foto: zdg.md Milioane de lei în birou și la bancă, dar... Casa modestă în care locuiește medicul șef din dosarul „tomografiei” (FOTO)

08 aug, 11:12 //

Grupare criminală, dirijată de un fost angajat al poliției, deconspirată. PCCOCS și INI au oferit detalii „din culise” (VIDEO)

26 iul, 11:30 //

Foto simbol: anta.gov.md UPDATE: Descinderi matinale PA+CNA, prin Chișinău: În total, pe dosar, sunt 10 persoane bănuite. DETALII!

26 iul, 08:08 //

Jizdan, la cros cu noaptea-n cap! Ministrul de Interne a dat live pe Facebook de pe terenul de sport (VIDEO)

01 aug, 15:14 //

Filip vrea ”capul” șefilor de la PTF și Vama Leușeni: Decizia, luată în urma unor vizite inopinate (VIDEO)

30 iul, 13:53 //

Foto: Facebook/Igor Dodon Ce a răspuns Dodon când a fost întrebat de unde a luat bani pentru monumentul instalat în Rusia, în semn de prietenie dintre Petru I și Dimitrie Cantemir (FOTO)

31 iul, 10:07 //

Interceptările AUDIO dintre doi suspecți din dosarul „Tomografiei”: „E cam tâmpită! Poate o fac oficial? Cum credeți, e periculoasă?..” (AUDIO)