Logo Realitatea.md

Cum comentează Alina Zotea selfie-ul în care apare zâmbind în ziua funeraliilor Regelui Mihai: „Nu nimeriți în capcană!” (FOTO)

14 Decembrie 2017, 15:33 // Politica
// Autor:  
Ana Palii

După ce mai mulți reprezentanți ai presei au acuzat liberalii Corina Fusu, Alina Zotea, Valeriu Munteanu și Roman Boțan de lipsă de obraz din motiv că au făcut selfie la funeraliile Regelui Mihai în România, deputata Alina Zotea, contactată de reporterul Realitatea.md, a explicat ce stă în spatele acestei fotografii. 

Colaj: Realitatea.md

Astfel, liberala a menționat că Corina Fusu a postat-o din greșeală pe pagina sa în rețele de socializare și că imaginea nu a fost făcută la funeraliile Regelui Mihai.

„Doamna Fusu a făcut o greșeală. Presa greșește atunci când face acuzații nefondate. Pe pagina mea de Facebook puteți găsi doar fotografii oficiale care sunt postate și de către Casa Regală. Nu zâmbesc și nu manifest vreun semn de bucurie. Este și video de la eveniment”, a declarat Zotea.

Aceasta a menționat că selfie-ul este făcut deja după funeralii și nicidecum în apropierea Castelului Peleș. 

„Nu este un selfie făcut la funeralii. În spate nu e Palatul, ci niște marketuri. În imagine nu am boneta pe care am purtat-o în timpul funeraliilor. De la începutul până la sfârșitul evenimentului nu am avut dreptul să o scot. Deci, să nu nimeriți în capcană. Pozele sunt dintr-un alt context. Cineva vrea să facă scandal, dar eu nu vreau să fac parte din el”, a punctat deputata. 

De menționat că pe pagina Alinei Zotea au fost postate imagini oficiale de la eveniment în care membrii Partidului Liberal apar în ținute sobre și cu un comportament decent. 

Deputata Corina Fusu a șters selfie-ul de pe pagina sa de Facebook.

Realitatea.md amintește că Membrii Partidului Liberal au anunțat recent  că vor participa în perioada 13-14 decembrie, la evenimentale dedicate înmormântării Majestății Sale, Regele Mihai I al României, pentru a aduce un omagiu monarhului și pentru a transmite mesaje de condoleanțe Familiei Regale.

Citește și:

URMĂRIȚI ÎN DIRECT! Regele Mihai este adus în România

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, întâmpinat de sute de oameni la Palatul Regal din București (VIDEO)

România intră, timp de trei zile, în doliu naţional. Catafalcul Majestăţii Sale este depus la Palatul Regal, până sâmbătă (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5605 -0.1740%
USD USD 17.1569 0.0852%
RUB RUB 0.2580 0.9785%
RON RON 4.1712 -0.3417%
UAH UAH 0.6121 0.5420%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile