Logo Realitatea.md

Cutremurător! Cine este șoferul care a decedat în accidentul rutier de la Budești (FOTO)

28 Octombrie 2017, 17:59 // Societate

Denis S. în vârstă de 30 de ani este șoferul, care a decedat în tragicul accident rutier ce s-a produs între comunele Budești și Cruzești, municipiul Chișinău, în dimineața de ieri, 27 octombrie. 

Pritenii săi, astăzi, au venit cu un mesaj public pe una din rețelele de socializare către cei care vor să ofere un ajutor și să doneze bani pentru a ajuta familia bărbatului.

„Mulțumiri aduc celor care au reacționat la mesajul nostru și ne-au ajutat ieri. Toți banii colectați deja au fost înmânați familiei. Denis a fost un om foarte bun și receptiv. El niciodată nu rămânea indiferent față de problemele celorlalți. Este o lovitură imensă pentru noi și pentru rudele sale. Haideți să ajutăm familia să poată înmormânta prietenul nostru. Cei care nu au reușit ieri și vor astăzi să ofere un ajutor sunt îndemnați să vină la stația PECO de pe strada Vadul lui Vodă, intersecție cu strada Milescu Spătaru la ora 19:00”, este mesajul postat pe Facebook.

Realitatea.md amintește că Denis S. a decedat pe loc, după ce Opelul la volanul căruia se afla s-a ciocnit violent cu un Ford. Celălalt șofer a scăpat cu viață, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Actualmente, oamenii legii încă stabilesc circumstanțele exacte ale accidentului, însă potrivit martorilor, unul din vehicule s-ar fi deplasat cu viteză excesivă înainte de tragedie.

UPDATE: Fiare pe traseul dintre Budești și Cruzești! Un șofer a murit, după ce Opelul său s-a ciocnit cu un Ford și s-a rupt în două (FOTO)

  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9996 0.0000%
USD USD 17.2814 0.0000%
RUB RUB 0.2358 0.0000%
RON RON 4.3095 0.0000%
UAH UAH 0.6162 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile