Logo Realitatea.md

Deces învăluit în mister! Familia celebrului DJ suedez Avicii, găsit mort, caută răspunsuri. Au fost efectuate două autopsii

22 Aprilie 2018, 10:54 // Life

Dj-ul și producătorul Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit vineri după-amiază în Oman, a anunțat impresarul starului. DJ-ul avea 28 de ani. 

Foto: Vesti.ru

Fratele mai mare al lui Tim Bergling (Avicii), David, se află în Oman pentru a afla ce l-a ucis pe celebrul DJ, scrie TMZ.com. 

David Bergling s-a cazat la un hotel de lux din Muscat, încă de vineri seara, la câteva ore după ce fratele său a fost găsit mort în Oman. Hotelul se află la numai 15 minute de resortul Muscat Hills, unde se afla în vacanță Avicii și unde a făcut ultimele fotografii, în care părea să fie bine. David vrea să afle unde exact au fost fratele său și un mic grup de prieteni în zilele dinaintea morții. 

Avicii provine dintr-o familie foarte cunoscută în Suedia. Mama lui, Anki Liden, și un alt frate sunt amândoi actori. În ceea ce îl privește pe David, acesta lucrează în domeniul hotelier.

Două autopsii au fost efectuate în cazul celebrului DJ suedez Avicii, care a murit vineri în Oman, şi anchetatorii au respins orice pistă criminală în cauza decesului, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Oman, relatează Agerpres.

„Noi confirmăm că nu există nici o pistă criminală reţinută pentru decesul" starului mondial al muzicii electro, a spus această sursă sub acoperirea anonimatului.

Poliţia din această ţară din Golf are „toate informaţiile privind moartea” DJ-ului de 28 de ani, dar „refuză să le facă publice din motive de confidenţialitate” la cererea familiei, a spus sursa.

 
 
Citeste tot despre: 28 de ani, autopsie, avicii, deces, DJ, familie, hotel, mister, Suedia
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5946 -0.7205%
USD USD 17.1423 0.1472%
RUB RUB 0.2555 -0.0391%
RON RON 4.1855 -0.8034%
UAH UAH 0.6088 -0.0657%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile