Logo Realitatea.md

Dimineți de coșmar! În loc să fluidizeze traficul, semaforul de la intersecția str. Russo și Dimo creează ambuteiaje colosale (FOTO, VIDEO)

21 Septembrie 2017, 11:28 // Societate

Dimineți de coșmar pentru sute de șoferi și pasageri din sectorul Ciocana. Aceștia susțin că după ce a fost modificat regimul de lucru al semafoarelor de la intersecția străzilor Alecu Russo și Nicolae Dimo, aici se formează ambuteiaje kilometrice. 

Embed:

Video: Facebook/ Ruslan Schumacher

Regimul de lucru al semafoarelor de la acestă intersecție a fost modificat la finele săptămânii trecute, anume cu scopul de a fi fluidizat traficul în acestă zonă. 

„Pentru fluxul de transport ce execută manevra de cotire la stânga din str. A. Russo spre str. N. Dimo, a fost instalat un segment adițional la obiectivul de semafoare din str. A. Russo. De asemenea, pentru fluidizarea traficului în această intersecție a fost instalat indicatorul rutier 5.37.2 (direcția de deplasare pe benzi), care avertizează din timp conducătorii auto”, au anunțat reprezentanții Primăriei capitalei, săptămâna trecută. 

Totuși, de luni, în fiecare dimineață aici se circulă foarte greu. 

„Mă adresez locuitorilor sectorului Ciocana: Spuneți-mi, unde să merg cu solicitarea ca acest semafor să lucreze ca înainte”, a scris Xenia Calin, o locuitoare a capitalei, pe rețelele de socializare.

Solicitată de Realitatea.md, conducerea Direcției Transport Chișinău nu a răspuns la telefon pentru comenta situația. Suntem în așteptarea unui feedback din partea reprezentanților Inspectoratului Național de Patrulare.

Luni, 18 septembrie

Marți, 19 septembrie

Joi, 21 septembrie

Ai o știre care merită să fie văzută de toată lumea? Vrei să ne povestești despre un eveniment sau poate ai văzut ceva neobișnuit? Te invităm să ne trimiți imaginile pe  sau , la numărul de telefon +373 67388777, iar noi le vom face publice. Materialele filmate sau fotografiate de tine pot fi trimise și pe stireata.md@gmail.com

Vezi și:

Un semafor din sectorul Ciocana nu va funcționa azi, până la amiază

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.8632 -0.2128%
USD USD 16.7133 -0.3250%
RUB RUB 0.2963 0.4407%
RON RON 4.4757 -0.2252%
UAH UAH 0.6196 -1.0540%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile