Logo Realitatea.md

Discuții aprinse între „afaceriștii” cu birou în Primăria Capitalei: „Dă-mi ce mi se cuvine!” (VIDEO)

13 Februarie 2018, 16:45 // Societate

Centrul Național Anticorupție (CNA), în comun cu Procuratura Anticorupție, a făcut publice o parte din materialele video anexate dosarului privind ilegalităţile comise în domeniul construcţiilor, în cadrul căruia astăzi, 13 februarie, au fost arestate șapte persoane.

Embed:

Discuţie între capii reţelei

I – Так, милионар б., милионар б. гребанный. În centrul Rîşcanovcii îi fac oficiu, un oficiu ca în poveste şi el încă б…ломает дурочку.

L – А что он ломает дурочку , что он хочет?

I – Все хотят бесплатно б…, а бесплатно...

L – Ей, бесплатно „сыр в мышеловке”!

I – Да, вот,вот, за бесплатно...Liuda, uite încoace, anul trecut înaintea Paştelui eu m-am dus şi m-am înţeles, era Andrian încă la Pretură, m-am înţeles cu Andrian, m-am înţeles cu băieţii, în Centrul Rîşcanovchi, am venit repede cu tractorul, în vinerea Paştelui o săpat groapa. În timpul ista repede o venit poliţia, o venit aceia, aceia, eu pe toţi i-am liniştit am zis: Так!тише!, ша, ша! Cu A…p şi cu C…r, în centru i-am făcut un oficiu amuia, să vezi ce oficiu, сказка, la primul etaj şi-o făcut din două o mai făcut o cameră şi încă jos subsol şi-i un oficiu, la trei ofii o mai făcut şi scară şi are jos încă ospătărie şi are mai în scurt... Şi el încă amu îmi începe... Păi pe mine asta nu mă interesează ce-aţi făcut voi. Дай мне что положено!!!  Б…ь!

L – Н. Х. С.!

I – Nici autorizaţie, nici certificat de urbanism, nici nimic, nimic, nimic, nimic. O trebuit luaţi în furci. B…!

Capul reţelei discută cu expertul tehnic atestat

I -  Şi eu i-am spus: Văi omule, eu îţi mai explic odată că conform Hotărîrii de Guvern 175, construcţiile neutorizate nu se recepţionează, înţelegi? Tu în genere nu ai nici măcar să ai certificat de urbanism informativ, dar tu nu ai nimic. Tu nu ai nici un document. În baza la ce să-l recepţionez? 

D – A să umble prin bazar şi o să vină înapoi.

L – Eu o să am nevoie de DVS.

D – Mă sunaţi.

L – Da, bine.

CITEȘTE ȘI:

Au închiriat un birou în Primăria Chișinău și s-au apucat de făcut bani „negri”. Șapte persoane, reținute după perchezițiile de azi

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5090 -1.0861%
USD USD 16.6523 -0.2271%
RUB RUB 0.2940 -0.6085%
RON RON 4.4000 -1.0991%
UAH UAH 0.6168 -0.1619%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)