Logo Realitatea.md

Soț și soție au murit, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit cu un camion. Alte două persoane, transportate la spital (FOTO)

09 Decembrie 2017, 10:08 // Societate

UPDATE: Victimele accidentului din această dimineață erau soț și soție. Împreună cu ei, mai era un cuplu ce urma să se căsătorească și căruia soții trebuiau să le fie nași. Celelalte două persoane au fost internate la spital.

Preliminar, șoferul care se afla la volanul Skodei a ieșit la depășire, însă a pierdut controlul și a intrat într-un vehicul ce transporta motorină.

Două persoane - o femeie de 39 de ani și un bărbat de 40 de ani - au murit într-un grav accident care a avut loc în dimineața acestei zile, 9 decembrie, pe traseul Chișinău-Leușeni. Mașina de marcă Skoda în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un camion.

Foto: Viorel Mardare via Facebook

La fața locului, urmează să intervină oamenii legii întru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier.

Sursa foto: Viorel Mardare via Facebook

Realitatea.md amintește că ieri, circa 10 mașini s-a tamponat una după alta în apropiere de Cojușna, raionul Strășeni. Preliminar, accidentul ar fi avut loc din cauza condițiilor meteorologice.

Anterior, Inspectoratul Național de Patrulare a atenționat șoferii să fie prudenți pe condiții de lapoviță, venind cu o serie de recomandări:

- să reducă viteza de deplasare, în condițiile unui carosabil acoperit cu lapoviță;
- să păstreze în mers o distanță suficient de mare față de vehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiții de siguranță;
- să-şi asigure o bună vizibilitate curățând parbrizul;
- să echipeze autovehiculul cu pneuri corespunzătoare sezonului rece și să respecte semnalizarea rutieră, precum şi semnalele şi cerințele agenților de patrulare; 
- să folosească luminile de ceață când vizibilitatea este scăzută.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 0.0000%
USD USD 16.9702 0.0000%
RUB RUB 0.2588 0.0000%
RON RON 4.1895 0.0000%
UAH UAH 0.6052 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile