Logo Realitatea.md

Drăgălășenie nemărginită! Primele imagini oficiale de la botezul prințului Louis de Cambridge (FOTO/VIDEO)

16 Iulie 2018, 12:12 // Life

Fericire mare în familia regală britanică! Palatul Kensington a publicat primele imagini de la botezul prințului Louis, cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge. Prințul Louis, al șaselea în ordinea succesiunii la tron, a fost botezat la capela palatului St James. Prințul, în vârstă de 11 săptămâni, are șase naşi de botez.

Foto: twitter.com/KensingtonRoyal

Palatul Kensington a publicat o serie de imagini de la botezul micuțului prinț Louis.  A fost o ședință foto demnă de un rege! Cu această ocazie, a fost împreună întreaga familie, au fost prezenţi şi frăţiorii mai mari ai bebeluşului, George şi Charlotte. A fost o ceremonie restrânsă, la care a participat doar familia.

Au luat parte, însă, prinţul Charles şi Camilla şi prinţul Harry şi ducesa Meghan. Fotografiile au fost realizate de Matt Holyoak la Clarence House, după ceremonie.  Într-una dintre imagini, Ducesa de Cambridge şi prinţul Louis apar în grădina de la Clarence House, după botezul micuțului. n altă imagine apar Ducele şi ducesa de Cambridge, prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis. În acest cadru, prințul George stă cu o mână în buzunar. 

Botezul prințului Louis a avut loc pe 9 iulie, la Chapel Royal din palatul St James din Londra. Ea a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, care i-a botezat şi pe fraţii mai mari ai lui Louis, prinţul George şi prinţesa Charlotte. Prinţul George şi prinţesa Charlotte au fost botezaţi după trei luni de la naştere, respectiv după două luni. Louis, al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, s-a născut pe 23 aprilie 2018. El a fost cel mai tânăr membru al casei regale britanice până la naşterea Zarei Phillips, fiica prinţesei Anne, şi a lui Mike Tindall. Regina Elisabeta a II-a (92 de ani) şi prinţul consort Philip (97 de ani) nu au participat la eveniment. 

Video: independent.ie 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4419 0.0000%
USD USD 17.1324 0.0000%
RUB RUB 0.2616 0.0000%
RON RON 4.0880 0.0000%
UAH UAH 0.6344 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile