Logo Realitatea.md

După ce a fost insultat public, primarul de Băcioi spune tot ce crede despre Dodon: „Mai bine dus cu pluta, decât trădător al neamului”

15 Martie 2018, 14:09 // Politica

După ce Igor Dodon a insultat public primarul satului Băcioi, spunând că „este dus cu pluta”, Vitalie Șalari a zis tot ce crede despre președinte și despre atitudinea acestuia față de unionism. 

Şalari a mai spus că „mai bine să fii dus cu pluta, decât tradător al neamului meu românesc”.

Într-un interviu realizat de jurnalistii.ro primarul de Băcioi a declarat că Igor Dodon nu este președintele Republicii Moldova, ci reprezentantul lui Putin într-un teritoriu unde face totul pentru a-și mulțumi stăpânul.

Întrebat dacă nu îi este frică de o posibilă răzbunare a lui Igor Dodon după ce s-a contrat cu dânsul și a spus „că este dus cu pluta”, Șalari a declarat că nu se teme nici de Igor Dodon și nici de ciracii lui, fie ei din Republica Moldova sau din Rusia: „Mie îmi este frică doar de Dumnezeu şi răspund doar în fața locuitorilor din Băcioi, care m-au ales și pentru care încerc să fac tot posibilul pentru a le aduce un trai mai bun. Sper să și reușesc acest lucru cu ajutorul fraților din România. Ce a spus Dodon despre mine nu mă interesează”.

Realitatea.md amintește că acum câteva zile a avut loc inaugurarea primului teren sportiv în comuna Băcioi, în urma proiectului lansat de Fundația de Binedacere „Din Suflet” a primei doamne, Galina Dodon. În timpul inaugurării, Dodon l-a insultat pe primarul localității Vitalie Șalari, care i-a propus președintelui să urmeze exemplul localității sale de baștină, Sadova, și să-și pună semnătura pe Declarația de Unire a comunei Băcioi.

Pe 16 februarie curent, primarul comunei Băcioi Vitalie Șalari, viceprimarul și șapte consilieri locali au anunțat că aderă la Partidul Unității Naționale.


CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5576 0.5083%
USD USD 17.2246 0.1989%
RUB RUB 0.2678 1.7477%
RON RON 4.1103 0.4472%
UAH UAH 0.6337 -0.3773%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile