Logo Realitatea.md

Eveniment grandios în PMAN! Dodon organizează un concert pentru absolvenții din Moldova, finanțat de socialiști și oameni de afaceri din Rusia (VIDEO)

10 Iulie 2017, 13:18 // Politica

Igor Dodon organizează, în premieră, un concert pentru tinerii din Moldova. Concertul se va desfășura în cadrul festivalului „Generația tineretului” și va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, la data de 18 iulie. Acesta a oferit mai multe detalii și a explicat în ce mod va fi finanțat evenimentul.

„Concertul este organizat pentru toți absolvenții și abiturienții. Am inivitat deja artiști destul de cunoscuți și din est și din vest. Spre exemplu, participarea a confirmat-o renumita și cunoscută la nivel mondial trupa „MOT”, din România- Randi, la fel „A-Studio”, Elena Temnikova, DJ MEG, „SunStroke Project”, „Градусы” (Gradusî) și alte formațiuni care, la sigur, sunt cunoscute pentru tineretul din Republica Moldova”, a declarat Igor Dodon. 

Potrivit lui Dodon, concertul va avea loc sub patronatul președintelui Republicii Moldova în cadrul campaniei naționale „Iubesc Moldova” pe care acesta a lansat-o în 2011. Astfel, toate cheltuielile vor fi suportate de către campania respectivă.

Totodată, președintele a menționat că o parte din artiști vor participa cu suportul unor prieteni de-ai lui de peste hotare. Celor care vin din Federația Rusă li se vor acoperi parțial cheltuielile de „unii oameni de afaceri” care au fost recent în R.Moldova și s-au arătat deschiși pentru a susține inițiativa.

Citeste tot despre: concert, finanțare, Igor Dodon, PMAN, PSRM, Rusia, tineri
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6439 0.2240%
USD USD 16.6741 0.3122%
RUB RUB 0.2681 -0.0373%
RON RON 4.2412 0.2221%
UAH UAH 0.6378 0.4251%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile