Logo Realitatea.md

Evgheni Șevciuk a „fugit” în Rusia?! Imagini și video apărute pe internet care îl dau de gol (FOTO/VIDEO)

09 Noiembrie 2017, 18:40 // Politica

Se pare că fostul lider al regiunii transnistrene, Evgheni Șevciuk, a fugit în Federația Rusă. Asta după ce săptămâni bune s-a ascuns la Chișinău. 

Embed:

De menționat că Șevciuk a trecut în dreapta Nistrului pentru a scăpa de urmărire. La sfârșitul lunii iunie, acesta a declarat că ar fi ținta unui omor la comandă și că ar fi fost urmărit de mașini jeep negre. Mai târziu acesta a fost observat pe străzile din Chișinău.

Cu toate acestea, acum așa-numitul ex-președinte a regiunii separatiste se află în Rusia. Despre acest fapt vorbește o imagine postată de el pe rețelele de socializare, astăzi seara. Șevciuk a postat o imagine de la Kremlinul din Moscova, iar în descriere a scris „Astăzi! Impresionează! Foarte frumos!”. 

Totodată, pe internet a apărut un video în care Evgheni Șevciuk se adresează locuitorilor regiunii transnistrene și vorbește despre fărădelegile guvernării actuale. Din imagini putem vedea că filmulețul a fost realizat, acum câteva zile, la Sankt Petersburg.

Vezi și:

Șevciuk poate fi tras la răspundere penală pentru cel puțin trei infracțiuni. Cu ce a ”greșit” pe teritoriul Republicii Moldova?!

Epopeea continuă! Mesajul Ninei Șevciuk după perchezițiile în apartamentul fratelui său: Apartamentul soțului l-au lăsat „la desert”

(VIDEO) Cazul privind „refugierea” lui Evgheni Șevciuk a ajuns în Parlament. Voronin: Ați întârziat! A plecat din Moldova

(VIDEO) Șevciuk explică de ce nu poate fi învinuit de faptul că are vilă și terenuri de milioane: Casa mea nu e cea mai mare din regiunea transnistreană

Percheziții la domiciliul lui Șevciuk! Cum comentează acțiunile fostul lider separatist

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7033 0.1113%
USD USD 16.9892 -0.0959%
RUB RUB 0.2588 1.2916%
RON RON 4.2217 0.1281%
UAH UAH 0.6076 -0.1151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile