Logo Realitatea.md

EXCLUSIV! Reacția ministrului Anatol Șalaru la inițiativa PCRM privind moțiunea de cenzură: Bravo lor! Își apără electoratul

24 Februarie 2016, 22:02 // Politica

Nimic ieșit din comun, își fac treaba lor de partid politic. Bravo lor! Voronin își apără alegătorii care i-au mai rămas. Aceasta a fost reacția ministrului Apărării, Anatol Șalaru, față de inițiativa fracțiunii parlamentare a PCRM privind moțiunea simplă în privința sa.  

Solicitat de Realitatea.md în legătură cu anunțul PCRM, ministrul Anatol Șalaru a menționat că nici nu cunoaște despre o asemenea inițiativă, dar, „în caz că e adevărat, bravo lor”. Ministrul Apărării a mai spus că lui Vladimir Voronin îi place să iasă, din când în când, cu asemenea inițiative care au scopul de ași apăra electoratul care i-a mai rămas.

Totodată, Anatol Șalaru a spus că „într-o țară normală nimeni nu este tras la răspundere pentru declarații politice”, iar liberalii au rămas aceiași, nu și-au schimbat partidul sau prevederile programului electoral în care este stipulat că „aderarea la NATO și UE este una dintre obiectivele Partidului Liberal”.

„Ceea ce nu înțelege Voronin este că aderarea la NATO se face în urma unui referendum. Și unirea cu România, la fel. În NATO nu intră doar armata, intră toată țara. El joacă pe sentimentele oamenilor. În NATO când o să intrăm, o să intre și Voronin și toți. Dacă va fi un referendum și cetățenii vor vota pentru aderarea la NATO, va intra și Voronin. Asta în cazul în care nu-și va lua bagajele și nu va pleca la Moscova”, a conchis ministrul Anatol Șalaru.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6939 -0.2977%
USD USD 17.5518 -0.3678%
RUB RUB 0.2787 -0.3575%
RON RON 4.1700 -0.1150%
UAH UAH 0.6847 1.2570%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile