Logo Realitatea.md

Explicația lui Maradona pentru reacțiile sale din timpul meciului Argentina - Nigeria, de la Campionatul Mondial de fotbal Rusia 2018 (FOTO/VIDEO)

27 Iunie 2018, 12:11 // SPORT

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona (57 de ani) s-a comportat foarte ciudat atât în timpul meciului câștigat de "pume" cu Nigeria, 2-1, cât și după, când a fost nevoit să fie cărat pe brațe de pe stadion. 

Maradona și-a început recitalul încă din startul partidei, când Messi a înscris primul său gol la acest Mondial, scrie GSP. După reușita lui Messi, camerele s-au mutat imediat pe campionul mondial în 1986, care a avut o reacție euforică, sărbătorind expansiv golul căpitanului "pumelor".

În finalul primei reprize, Maradona a fost surprins de camerele de filmat în timp ce dormea, iar cei din jurul lui încercau să îl țină de vorbă! 

Iar după golul lui Marcos Rojo, de finalul victoriei cu Nigeria, fostul jucător nu s-a putut abține și a făcut semne obscene.

Imaginile apărute pe rețelele de socializare după meci au fost de-a dreptul îngrijorătore. Maradona a părut epuizat la finalul partidei și a fost ajutat de mai mulți oameni să părăsească stadionul, fiind cărat pe brațe!

Fostul campion mondial din 1986 a explicat ce a pățit. I s-a făcut rău și că a avut dureri în zona gâtului.

"Vreau să vă spun că sunt bine, că nu sunt și nu am fost internat. În pauza meciului Argentina - Nigeria mă durea foarte tare în zona gâtului și am suferit o decompensare (n.r. pierderea echilibrului și apariția unei stări de epuizare). Am fost consultat de un medic și mi-a spus să mă duc acasă înainte de repriza a a doua. Dar am vrut să rămân pentru că ne jucam soarta. Cum puteam să plec? Vă trimit tuturor o sărutare și vă rog să mă iertați pentru sperietură. Vă mulțumesc pentru sprjin. Diego va mai sta pe aici", a fost mesajul lui Maradona postat pe contul de Facebook, alături de o fotografie în care un medic îi făcea mai multe verificări.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4029 0.5050%
USD USD 17.1244 -0.0455%
RUB RUB 0.2588 1.1333%
RON RON 4.0932 0.5626%
UAH UAH 0.6301 0.1590%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile