Logo Realitatea.md

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

20 Februarie 2018, 23:10 // Societate

Crima care a îngrozit lumea showbiz-ului și căreia i-a căzut victimă Anastasia Cecati, una dintre cele mai frumoase actrițe din noul val, o tânără mamă, ucisă cu bestialitate chiar de soțul ei, i-a făcut pe cei din preajma frumoasei tinere să plângă fără încetare. Surse din familia ei au făcut dezvăluiri uluitoare pentru presa română.

Era una dintre cele mai frumoase modele din Moldova, succesul ei ca actriță se concretizase deja într-un rol care îi deschisese atât de necesarele uși din lumea cinematografiei și, mai mult decât atât, devenise mamă. Doar că, pare-se, partenerul ei de viață nu era tocmai bărbatul potrivit pentru ea.

Un bărbat, susțin cei din familia Anastasiei, nu era la primul gest violent față de ea. „Alexei Mitachi a fost agresiv și în trecut”, povestește sursa, dezvăluind totodată și numele celui care a comis crima, medic stomatolog de profesie. 

Mai mult decât atât, membrul familiei Anastasiei a explicat exact cum s-au desfășurat lucrurile în seara fatală. „Ea era acasă cu fetița ei. Acest boschetar a venit să își vadă copilul... Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut... Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. Iar apoi el a dat un mesaj și s-a aruncat pe geam de la etajul 7”, explică, plângând, unul dintre membrii familiei actriței, sub protecția anonimatului.

Sursa citată a dezvăluit cui va rămâne fetița care, din păcate, a rămas orfană de ambii părinți într-un moment de nebunie criminală a tatălui ei: „Mama Anastasiei o va lua”.

Totodată, colegii bărbatului care a ucis-o pe Anastasia, apoi s-a sinucis, susţin că el era un băiat foarte bun şi nu ştiu motivele care l-au împins să recurgă la acest gest extrem. În momentul în care crima oribilă a avut loc, fetiţa în vârstă de doar trei săptămâni se afla într-o cameră alăturată.

Sursa foto: spynews.ro

Anastasia și soțul ei aveau probleme de mai mult timp. Cei doi erau căsătoriți, dar el ar mai fi avut o familie. Duminică, când a avut loc crima, bărbatul ar fi venit în vizită la Anastasia şi la fiica lor, născută pe 30 ianuarie 2018. Înainte să se sinucidă, el l-ar fi sunat pe naşul lor pentru a-i spune să aibă grijă de bebeluş. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6453 0.1142%
USD USD 17.2668 0.2508%
RUB RUB 0.2598 -0.0769%
RON RON 4.2218 0.1566%
UAH UAH 0.6211 -0.0804%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile